Θύελλα ξεσήκωσε το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Πολιτική θύελλα προκάλεσε το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος αποθεώνει τον Ανδρέα Παπανδρέου, ανήμερα της επετείου της 3ης Σεπτεμβρίου!

Η επίθεση της κ. Γεννηματά προς το πρόσωπο του κ. Τσίπρα, μία εβδομάδα πριν την άνοδό του στη ΔΕΘ, έχουν χαρακτηριστικά πρωτοφανούς σφοδρότητας

«Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να εμφανιστεί ως ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, δεν είναι απλά αλαζονική και κωμική, είναι Ύβρις», τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η κ. Γεννηματά με αυστηρό τόνο υπογραμμίζει: «Ο άνθρωπος που αλυσόδεσε την χώρα, που εκχώρησε τον εθνικό πλούτο, που υπονομεύει τους θεσμούς και διχάζει συνειδητά τους Έλληνες, ο λαθρέμπορος ελπίδας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον μεγάλο ηγέτη των αξιών, τον άνθρωπο που έφερε την εθνική συμφιλίωση και έκανε το αίτημα της Αλλαγής πράξη».

Καταλήγει λέγοντας ότι «ο πανικός του κ. Τσίπρα μπροστά στην αναγέννηση της μεγάλης Κεντροαριστεράς, τον οδηγεί στο να εκτίθεται περισσότερο. Την λαϊκή καταδίκη όμως δεν θα την γλυτώσει», ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε για το άρθρο του κ. Τσίπρα με ένα ρητό: “Η μυλωνού τον άνδρα της με τους πραματευτάδες”.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, επεσήμανε, μιλώντας στο “Σκάι”, πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει μέχρι και μαθήματα φωνητικής για να μοιάζει στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. “Το ξέρω γιατί έχω κάνει μαθήματα ρητορικής. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει πρόβες τους λόγους του Ανδρέα Παπανδρέου”, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως η συγκεκριμένη κίνηση Τσίπρα δείχνει ότι τον έχουν ανησυχήσει οι διεργασίες στην Κεντροαριστερά.

“Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα κατέβαζε ποτέ τα παντελόνια της στον Σόιμπλε… Ο Ανδρέας δε θα έστελνε ποτέ τον λογαριασμό στον λαό όπως έκανε ο σημερινός πρωθυπουργός. Δεν θα είχε παραιτηθεί από τη διαγραφή του χρέους”, ανέφερε, από την πλευρά του, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοτε επικεφαλής των ΠΑΣΟΚογενών της Κουμουνδούρου, Αλέξης Μητρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρθρο Τσίπρα για Παπανδρέου: «Ήταν ο Ανδρέας ψεύτης;»