Παραδοχή από Κουρουμπλή: “Συγγενής μου η σύμβουλος που γελούσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη” (video)

Απάντηση στο σάλο που έχει ξεσπάσει, εκτός από τους χειρισμούς για την πετρελαιοκηλίδα και για τη… γελαδερή βοηθό και συνεργάτη του, έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Περιβάλλοντος χθες στην Βουλή και ενώ στο βήμα βρισκόταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσε πολύ άσχημη εντύπωση η συμπεριφορά μιας ξανθιάς κυρίας, που καθόταν στα υπουργικά έδρανα πίσω από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για συνεργάτη του στο υπουργείο. Μάλιστα η συμπεριφορά της ήταν σε τέτοιο βαθμό ενοχλητική και προσβλητική προς το κοινοβούλιο, που ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του για να την επαναφέρει στην τάξη.

Σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κύριος Κουρουμπλής παραδέχθηκε ότι δεν πρόκειται απλώς για μια υπάλληλο του υπουργείου του, αλλά για συγγενή του. Η κυρία αυτή, δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, αποσπάστηκε ως μετακλητή στο υπουργείο Ναυτιλίας, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο υπουργός, «δεν δικαιούμαι να έχω έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης μου κοντά μου;»!

Πάντως, ο κύριος Κουρουμπλής αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως «έγινε ένα λάθος», αναφερόμενος στην συμπεριφορά της εν λόγω κυρίας, χωρίς, σε κάθε περίπτωση, να ζητήσει «συγγνώμη» εκ μέρους της.

Κουρουμπλής02

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, δεξιά του ο υπουργός Ναυτιλίας και πίσω από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή η σύμβουλος του υπουργού που γελούσε ειρωνικά όταν ο πρόεδρος της ΝΔ μιλούσε στην επιτροπή Περιβάλλοντος για τη ρύπανση από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Δείτε το βίντεο με τη σύμβουλο του Παναγιώτη Κουρουμπλή να γελάει την ώρα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στη ΝΔ – Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Κωνσταντίνος Σημαιοφορίδης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγριος καβγάς Μητσοτάκη-Κουρουμπλή: «Σαν δεν ντρέπεσαι! Παραιτήσου!»

ΑΚΟΜΑ: Τα… γαλλικά πολίτη σε Κασιδιάρη: «Κοπρίτη, παίρνεις 7 χιλιάρικα το μήνα» – «Ελα έξω, παλιοαρ@@δι» (video)