Παρατημένο βρέθηκε το ταξί του 60χρονου που δολοφονήθηκε στη Δραπετσώνα

Εγκαταλελειμμένο κοντά στη σχολή των λιμενοφυλάκων στην Καλλίπολη στον Πειραιά, βρέθηκε το ταξί του 60χρονου, που έπεσε τα ξημερώματα θύμα δολοφονικής επίθεσης με αιχμηρό αντικείμενο από άγνωστο άνδρα στον νέο μόλο Δραπετσώνας.

Το όχημα, που εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό ταξί ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και το λιμενικό, οδηγήθηκε στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας Αττικής, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο δράστης της δολοφονίας, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, είχε αποσπάσει προσωπικά αντικείμενα από το θύμα ενώ στη συνέχεια πήρε το ταξί και εξαφανίστηκε. Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με μαρτυρία μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου που είχε ελλιμενιστεί στην περιοχή, νωρίτερα είχαν διαπληκτιστεί έντονα στο σημείο.

Στελέχη της Ασφάλειας δεν αποκλείουν ο δράστης της δολοφονίας να είχε επιβιβαστεί στο ταξί ως πελάτης, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να ήταν και γνωστός του θύματος.

Η νεκροψία νεκροτομή του 60χρονου, που αναγνώρισε η σύζυγός του, αναμένεται να γίνει αύριο από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγρια δολοφονία οδηγού ταξί στη Δραπετσώνα – Τον έσφαξε και εξαφανίστηκε!

Τα σενάρια της ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια δολοφονία ταξιτζή στη Δραπετσώνα