Ρωσία: Ξεκίνησε ανελέητο σφυροκόπημα μετά τον θάνατο του Στρατηγού (Βίντεο)

Μετά την ανακοίνωση της δολοφονίας του Ρώσου στρατηγού και των 2 Ρώσων συνταγματαρχών κοντά στην πόλη Ντέιρ Έζζορ οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κλιμάκωσαν τις επιθέσεις τους κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, αλλά και Κούρδων του SDF στην περιοχή.

Χθες 25/9 στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter η κουρδική πολιτοφυλακή People’s Defense Units (YPG) στην αυτοαποκαλούμενη “Ομοσπονδία Rojava-Β Συρία” αναφέρουν συνεχείς ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις, σκληρό βομβαρδισμό σε θέσεις των SDF στα βόρεια της Ντέιρ Έζζορ και ότι υπάρχουν θύματα.

H ίδια πηγή αναφέρει τώρα ότι οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στοχεύουν τις θέσεις των SDF στο εργοστάσιο και πεδίο φυσικού αερίου Conoco που κατάσχεσαν οι Kούρδοι στις 23/9/17/. Επίσης οι θέσεις πλήττονται από βαρύ πυροβολικό. Οι Kούρδοι ανακοίνωσαν ότι τραυματίστηκαν 6 μέλη τους κατά τους ρωσικούς βομβαρδισμούς σήμερα εκ των οποίων οι 2 είναι σε κρίσιμη κατάσταση, όπως μετέδωσε το dimpenews.com.

Συνεχίζεται και σήμερα το σφυροκόπημα

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει ένα στρατηγικό βομβαρδιστικό Tu-95MS να εξαπολύει πυραύλους κατά στόχων του ΙΚ, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό Twitter του Υπουργείου, δείχνει το βομβαρδιστικό καθώς απογειώνεται από την αεροπορική βάση Engels-2 στη νότιο Ρωσία, να πετάει πάνω από το ιρανικό και το ιρακινό έδαφος στο δρόμο του προς τη Συρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρήνος στην Ρωσία: Σκοτώθηκε Στρατηγός στην Συρία από βομβαρδισμό του ΙΚ

Υπήρξε διαρροή πληροφοριών: Οι τζιχαντιστές γνώριζαν που ήταν ο Ρώσος στρατηγός