Σαρκοζί για Μπριζίτ Μακρόν: “Είναι σούπερ, μου είπε ότι με ψήφιζε όλη της τη ζωή!”

Σαρκοζί

Ακόμη και τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, έχει γοητεύσει η νέα Πρώτη Κυρία της χώρας, Μπριζίτ Μακρόν.

Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν υποδέχθηκε μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο την Παρασκευή στο Μέγαρο των Ηλυσίων τους προκατόχους του συζύγου της καθώς και παράγοντες του Αθλητισμού, για να γιορτάσουν την ανάληψη της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 από την Γαλλία. Στη λαμπερή δεξίωση του προεδρικού Μεγάρου παραβρέθηκαν συνολικά 400 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Νικολά Σαρκοζί και ο Φρανσουά Ολάντ.

Με αφορμή το γεγονός η εβδομαδιαία γαλλική εφημερίδα Le Journal du dimanche αποκαλύπτει πόσο η νέα ένοικος του Ελιζέ έχει γοητεύσει τον Νικολά Σαρκοζί αλλά και την καλή σχέση που έχουν οι δυο τους. Πηγές κοντά στον Γάλλο, πρώην πρόεδρο, αποκάλυψαν στην εφημερίδα ότι τον Ιούλιο, όταν ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν κάλεσαν σε «μυστικό δείπνο» στο προεδρικό Μέγαρο το ζεύγος Σαρκοζί, εκείνος αργότερα εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του: «Είναι σούπερ (Η Μπριζίτ). Μου είπε ότι με ψήφιζε όλη της τη ζωή».

Αν και οι σχέσεις μεταξύ του Εμμανουέλ Μακρόν και του Νικολά Σαρκοζί δεν ήταν πάντα άριστες, φαίνεται ότι μετά την εκλογή Μακρόν στην προεδρία, οι δύο άντρες έχουν έρθει πιο κοντά.  Μάλιστα, στις 27 Μαΐου το ζεύγος Μακρόν είχε παρακολουθήσει μαζί με τον Νικολά Σαρκοζί στο Σταντ ντε Φρανς του Παρισιού τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας.

Άλλωστε, ενδεικτικό της βελτίωσης των σχέσεων των δύο πολιτικών είναι και το γεγονός ότι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Εμμανουέλ Μακρόν τόνισε στην εκδήλωση που έγινε στο Ελιζέ με αφορμή την φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων από τη Γαλλία το 2024, πως ο Σαρκοζί βοήθησε «ώστε να πειστεί» η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ).

Πάντως,, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Gala, υπάρχει πλέον μεταξύ τους αμοιβαίος σεβασμός ενώ τόσο ο Νικολά Σαρκοζί, όσο και η σύζυγός του Κάρλα Μπρούνι, δεν σταματούν να κατακλύζουν με κοπλιμέντα την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. «Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην Μπριζίτ Μακρόν», αναφέρει το περιοδικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τριπλό «χαστούκι» στον Έντι Ράμα – Δικαίωση για τους Έλληνες της Χειμάρρας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στις 23 Σεπτεμβρίου το τέλος του κόσμου – Τι ισχυρίζεται η θεωρία Revelation 12!

ΑΚΟΜΑ: Νέα υπογραφή συνθήκης Βρετανίας-ΕΕ μετά το Brexit – Για να ενισχυθεί η ασφάλεια