Συνεργασία-έκπληξη για τον Λιάγκα με την τηλεκριτικό που τον… έσφαζε! (video)

Λιάγκας

Η γνωστή τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη, έχει… περιλάβει ουκ ολίγες φορές τον Γιώργο Λιάγκα. 

Ωστόσο, καθώς φαίνεται οι δυο τους είναι πλέον συνεργάτες. Ο παρουσιαστής ουσιαστικά ανακοίνωσε την συνεργασία του με την τηλεκριτικό ποστάροντας ένα μικρό βίντεο από τη σύσκεψη με την ομάδα του για την προετοιμασία της late night εκπομπής του στον ΑΝΤ1.

Στο βίντεο βλέπουμε τον παρουσιαστή σε μία αίθουσα συσκέψεων, μαζί με άλλα επτά άτομα, μεταξύ των οποίων οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πασσάς, για τους οποίους έχει γίνει γνωστό  ότι θα πλαισιώσουν τον παρουσιαστή μπροστά από τις κάμερες.

«Αυτή εδώ είναι η υπερομάδα του νέου late night της ελληνικής τηλεόρασης», λέει στο βίντεο ο Γιώργος, συστήνοντας, έτσι, τους συνεργάτες του στους διαδικτυακούς του φίλους.

Επειδή όμως οι χρήστες των social media δεν ξεχνούν τίποτα, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη τη… συνύπαρξη: «Η κυρία Αφροδίτη δεν είναι αυτή που σε έκραζε κάθε χρόνο; Κάνω λάθος;Τώρα συνεργάτες; Μπράβο!!!», έγραψε κάποια χρήστρια με τον ίδιο τον παρουσιαστή να απαντά, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους: «Δεν έχω τέτοια θέματα. Δε με πειράζει η κριτική. Η κακία και το ψέμα με πειράζουν. Επίσης επιλέγω συνεργάτες με βάση την αξία τους και όχι τη γνώμη τους για μένα». Ένα σχόλιο και μια απάντηση που πολλοί είδαν αλλά λίγοι πρόσεξαν.

Δείτε το βίντεο:

Καποια στιγμη θα βγουμε και μεις…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: «Είπα στα παιδιά μου ότι η μανούλα φέτος πρέπει να δουλέψει πολύ» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάθετε ποιοι είναι – Έκλεισε η κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (video)

ΑΚΟΜΑ: Φερεντίνος – Μπεκατώρου: Τι έδειξε η χθεσινή τους αναμέτρηση