Τραγέλαφος! Συνέλαβαν Πορτογάλο γιατρό – Τον πέρασαν για παράτυπο μετανάστη

Απίστευτη περιπέτεια για νεαρό γιατρό από την Πορτογαλία που βρίσκεται στα Χανιά, με το πρόγραμμα ανταλλαγής γιατρών «Λεονάρντο».

Όπως αναφέρει το zarpanews ο νεαρός Πορτογάλος επιστήμονας για… κακή του τύχη, βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Όπως είναι φυσικό, ο νεαρός επισκέπτης, με την φωτογραφική του μηχανή, απαθανάτιζε τις ομορφιές του λιμανιού. Την ημέρα εκείνη όμως βρέθηκε στα Χανιά και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού, μάλλον εξαιτίας της εμφάνισής του, τον πέρασαν για παράνομο μετανάστη και για μιάμιση ώρα τουλάχιστον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews, παρά το ότι ο άτυχος γιατρός τους επιδείκνυε τα χαρτιά του και τους εξηγούσε σε όλες τις γλώσσες ποιος είναι και για ποιο λόγο βρίσκεται στα Χανιά, εκείνοι επέμεναν:

«Έχεις ψεύτικα χαρτιά, είσαι παράνομος μετανάστης, γιατί θέλεις να φωτογραφήσεις τον πρωθυπουργό;»… Τελικά και με τα πολλά ο Πορτογάλος γιατρός αφέθηκε ελεύθερος.

Τελικά η προληπτική αστυνόμευση- καταστολή, μέθοδος που ευρέως εφαρμόζεται πλέον στις «προηγμένες σε επίπεδα ασφάλειας χώρες του πλανήτη», φαίνεται έφθασε και στην Ελλάδα αλλά με άσχημο τρόπο…

Διαβάστε επίσης: Κλείνει εντελώς από απόψε το βράδυ μέχρι αύριο το πρωί τμήμα της Ιονίου Οδός