Κρίσιμη μέρα για την Ανθή Βούλγαρη – Κάνει σήμερα χειρουργείο η δημοσιογράφος (video)

Βούλγαρη

Πριν από λίγο καιρό, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook, η Ανθή Βούλγαρη εκμυστηρεύτηκε πως στις αρχές Αυγούστου είχε μια κρίση επιληψίας και οι γιατροί στο νοσοκομείο διέγνωσαν πως έχει έναν καλοήθη όγκο στο κεφάλι ο οποίος πρέπει να βγει.

«Στις 6 Αυγούστου έκανα μια κρίση επιληψίας, μπήκα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως έχω ένα πολύ μικρό καλοήθες ογκάκι (2 cm) το οποίο πρέπει να βγει. Ξεκίνησα αντιεπιληπτική αγωγή που σημαίνει όχι ξενύχτι, όχι αλκοόλ, όχι οδήγηση..(κάπου κάπου κάνω ζαβολιά και οδηγώ), όχι δουλειά! Αγχώθηκα, έκλαψα, φοβήθηκα αλλά όπως και να έχει πρέπει να το αντιμετωπίσω. Για αυτό λοιπόν μέχρι την επέμβαση θα συνεχίσω την καθημερινότητα μου σε χαλαρούς ρυθμούς» έγραφε η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων στο μακροσκελές κείμενο όπου αποκάλυπτε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της.

Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου μπήκε σήμερα στις 11 το πρωί στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρεθεί ο όγκος. Το πρωί της Πέμπτης μίλησε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται όλο αυτό το διάστημα. Ενώ όλοι έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το συγκινητικό αντίο του ηθοποιού Χρήστου Σπανού στη Σοφία Ολυμπίου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πλήρης ημερών – Έφυγε από τη ζωή ο Χιου Χέφνερ, ο θρυλικός ιδρυτής του περιοδικού Playboy (pics & videos)

ΑΚΟΜΑ: Ανησυχία για το My Style Rocks – Τα τρελά χαμηλά νούμερα που ‘κανε!