Κυριάκος για Ελληνικό: “Η διγλωσσία Τσίπρα κρατά τη χώρα πίσω”

Μητσοτάκης

Ότι επιδεικνύει χαρακτηριστική ανικανότητα κι έλλειψη πολιτικής βούλησης να διαχειριστεί σημαντικά ζητήματα κατηγόρησε το πρωί του Σαββάτου την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ με αφορμή και το ναυάγιο στη Σαλαμίνα.

«Ο κ. Τσίπρας μπορεί στα λόγια να ισχυρίζεται ότι θέλει αυτή την επένδυση, στην πράξη όμως δεν ξέρω τι πιστεύει πραγματικά. Αυτό που βλέπω είναι ότι παραπάνω από το μισό κόμμα του δεν θέλει αυτή την επένδυση με αποτέλεσμα να έχουμε συνεχείς καθυστερήσεις και να στερείται η δυνατότητα από τη χώρα μας να υλοποιηθεί μια πολύ σημαντική επένδυση», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης, που κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για διγλωσσία η οποία κρατά τη χώρα πίσω.

«Εμείς ξέρουμε και πώς θα φέρουμε επενδύσεις και πώς θα τις υλοποιήσουμε γιατί πιστεύουμε στις επενδύσεις, την ιδιωτική πρωτοβουλία και προφανώς στον σεβασμό του περιβάλλοντος και την τήρηση των κανόνων. Αλλά σε αυτά τη ζητήματα δεν έχουμε δεύτερες σκέψεις. Ξέρουμε ότι μόνο μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις θα έρθουν δουλειές στην Ελλάδα. Η διγλωσσία του κ. Τσίπρα σε αυτό το ζήτημα κρατά τη χώρα μας πίσω»

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι η μείωση της φορολογίας, με περιστολή δαπανών, είναι η μόνη διέξοδος για την ανάκαμψη της οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πονοκέφαλος η αλλαγή φύλου: «Εδώ στα 15 δεν μπορείς να οδηγήσεις θα δηλώσεις άλλο φύλο;»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βόμβα» στις Παρεμβάσεις: Να γιατί δεν δέχθηκαν τον Τσίπρα στο Άγιο Όρος

ΑΚΟΜΑ: Τετ-α-τετ συνάντηση Τραμπ με Τσίπρα τον Οκτώβριο στο Λευκό Οίκο