Παναγιώτης Ψωμιάδης: Με μια φωτογραφία από το παρελθόν ξεσπάει «Με καθάρισαν» (pics)

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανέβασε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία και ξέσπασε με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια…

O Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν ο άνθρωπος που κυριαρχούσε στο πολιτικό σκηνικό της Θεσσαλονίκης. Αρχικά βουλευτής, έπειτα νομάρχης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας και στη συνέχεια στο περιθώριο.

Τώρα που όπως λέει ο ίδιος αγωνίζεται για να ζήσει, ανέβασε  – σύμφωνα με το seleo-μια φωτογραφία στο Facebook από την έναρξη αυτής της πολιτικής του περιπλάνησης όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με δήμαρχο τον Σ.Κούβελα συνοδεύοντάς την με το εξής σχόλιο:  «Από δω ξεκίνησα…Ποιος το φαντάζονταν που θα έφτανα….Ενόχλησα…Με καθάρισαν…»

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μία. Έχω καταστραφεί. Με σέρνανε στα δικαστήρια χωρίς λόγο», σημείωνε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε παλαιότερη συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας πως τα δικαστικά έξοδα έφτασαν τις 300.000 ευρώ, ενώ κατηγορεί ευθέως τον Αντώνη Σαμαρά ότι τον κατέστρεψε.

«Δεν του άρεσε που είχα δύναμη στη Μακεδονία. Φρόντισε να με εξοντώσει. Ο Σαμαράς με κατέστρεψε οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά», λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Γνωστοί πρώην και εν ενεργεία αθλητές υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές – Ποια ονόματα παίζουν