Άδωνις για Καμμένο: “Παραμύθια της Χαλιμάς η συμφωνία για τα F-16”

Άδωνις

Τη συνέντευξη του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στον Γιώργο Παπαδάκη σχολίασε με το δικό του καυστικό τρόπο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε παρέμβασή του στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «παραμύθια της Χαλιμάς» από πλευράς της κυβέρνησης για τη «δήθεν» συμφωνία για τα F-16, τονίζοντας ότι όσα είπε ο Πάνος Καμμένος σήμερα, τα είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του προ ημερών.

«Όλο το ζήτημα με τα F-16 και τα 2,4 δις προήλθε από την ανάρτηση του κ. Καμμένου από τις ΗΠΑ, ο οποίος είπε ότι τα χρήματα αυτά αφορούν αντισταθμιστικά και τεχνική βοήθεια, καθώς και από τη συνέντευξη Τσίπρα, ο οποίος ψευδόμενος είπε ότι το υπόλοιπο ποσό από το 1,1 δις που θα πληρώναμε εμείς, θα βαρύνει τους άλλους, δηλαδή τους Αμερικανούς» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Έρχεται ο Καμμένος να πει στην εκπομπή σας αυτά που έλεγε ο Γεωργιάδης πριν τρεις μέρες» τόνισε, σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι το κόστος των 2,4 δις αφορά σε 123 αεροσκάφη αν αναβαθμιστούν στο σύνολό τους, ενώ το πλαφόν της συμφωνίας για τα F-16 είναι 1,1 δις.

«Γιατί τρεις μέρες προσπαθούσαν να κοροϊδέψουν τους πολίτες, λέγοντας ότι δήθεν πέτυχαν κάποια τρομερή συμφωνία; Πελάτες είμαστε. Εμείς ζητάμε να δώσουμε λεφτά. Και χωρίς να πάει στο Λευκό Οίκο ο Τσίπρας, αυτή τη συμφωνία την είχαμε. Είναι όλα παραμύθια της Χαλιμάς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος; Τι ζητάει η εισαγγελέας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαντινάδες Πάγκαλου για Τσίπρα: «Στις 17 θα πορευθεί λαός και νεολαία, το σύνθημα θα ξαναπεί και θα ‘ναι όλα ωραία!»

ΑΚΟΜΑ: Συνέντευξη Τσίπρα: «Επιμένουμε στη συνεργασία με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις»