Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε νεαρό στο Βόλο – Πανικός σε αυλή μπροστά στους συγγενείς του!

Βόλος

Η αδέσποτη σφαίρα πέτυχε στο λαιμό νεαρό την ώρα που συζητούσε με συγγενείς του.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται 26χρονος τσιγγάνος που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, στον οικισμό αθιγγάνων Αλιβερίου. Ο 26χρονος καθόταν στην αυλή σπιτιού συγγενικού του προσώπου όταν τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο πρόσωπο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο του Βόλου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Οι έρευνες των αστυνομικών για τους δράστες δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Το περιστατικό που θυμίζει πολύ την δολοφονία του μικρού Μάριου ο οποίος είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα κατά την διάρκεια της αποχαιρετιστήριας γιορτής στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου όπου πήγαινε στις Αχαρνές, συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας Βόλου, όταν ο 26χρονος τσιγγάνος εβλήθη στο λαιμό από μια σφαίρα που ήρθε από το «πουθενά»!

Πηγή: magnesianews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή! Αρχίζουν κατασχέσεις για απλήρωτες κλήσεις στους δήμους

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα πάνω-κάτω στον ΚΟΚ – Κλήσεις ανάλογα με το εισόδημα, αφαίρεση διπλώματος και νέες εξετάσεις για τους υπότροπους!

ΑΚΟΜΑ: Ντροπή για τον ΕΦΚΑ που κατάσχει δυαράκι 62χρονης – Στο σφυρί πρώτη κατοικία για χρέος στο ΙΚΑ! (video)