Ανεκδιήγητο: Βρετανίδα σέρνει με λουρί σαν σκύλο στους δρόμους το… παιδί της! (video)

Ένα σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει μια Βρετανίδα να σέρνει το παιδί της με ένα λουρί στους δρόμους του Λίβερπουλ και κανείς από τους περαστικούς δεν φαίνεται να αντιδρά!

Στο βίντεο, μια γυναίκα ντυμένη με σκούρο παντελόνι και ένα φούτερ, φαίνεται να κρατά μία τσάντα στο αριστερό της χέρι και ένα λουρί στο δεξί της – από το οποίο κρατιέται ένα μωρό.

Ο Τζόε Κέιν, που μοιράστηκε το βίντεο στο Twitter, χθες το απόγευμα, επέμεινε ότι το βίντεο που έχει καταγραφεί στο Λίβερπουλ είναι αυθεντικό – παρά το γεγονός πως κάποιοι θεατές λένε ότι το παιδί στην πραγματικότητα είναι μια κούκλα.

Αφού μοιράστηκε το βίντεο, ο Τζο από το Λίβερπουλ, δήλωσε στην Echo: «Περπατούσα μέσα στην πόλη και το παιδί έπεσε και η γυναίκα το είδε αλλά συνέχισε να περπατά. Το παιδί φαινόταν μια χαρά, αλλά για να είμαι ειλικρινής οι περαστικοί φοβήθηκαν τα χειρότερα» Και πρόσθεσε: «Ήταν κάτι πολύ παράξενο και κανείς δεν ήξερε τι να κάνει ή να πει».

Το βίντεο, που έχει χιλιάδες προβολές, με πάνω από 7.800 likes, προκάλεσε μια μικτή αντίδραση μεταξύ των θεατών.

Ο Ντάνιελ Τοντ δήλωσε: «Μα είναι τόσο λάθος» ενώ ένας άλλος σχολιαστής πρόσθεσε: «Είναι πολύ καλό. Γιατί κανείς δεν την σταμάτησε ή δεν επενέβη;».

Κάποιος άλλος ανέφερε πως αποκλείεται το παιδί να ήταν αληθινό» αλλά ο Τζο επανειλημμένα επέμεινε πως το παιδί ήταν πραγματικό και ότι το βίντεο – αν και τρομακτικό – είναι γνήσιο.

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικό – Αποκεφάλισε τον κολλητό του για τα μάτια της φίλης του! (pics)