Απίστευτο περιστατικό: Πυροβόλησαν λεωφορείο του ΟΑΣΘ!

Στόχος άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών έγινε χτες το απόγευμα λεωφορείο του ΟΑΣΘ το οποίο δέχτηκε… πυροβολισμούς με αεροβόλο όπλο.

Όπως αναφέρει στο facebook η σελίδα Think Simple και μεταφέρει η dailythess «ένα απίστευτο γεγονός έγινε στις 27/10/17 και ώρα 17:00 στην Ιατρού Γωγούση στον Δήμο Παύλου Μελά».

χαρακτηριστικά αναφέρει: “Το Δρομολόγιο του ΤΡΟΜΟΥ!!! Ένα απίστευτο γεγονός έγινε στις 27/10/17 και ώρα 17:00 στην Ιατρού Γωγούση στον Δήμο Παύλου Μελά.

Κινδύνεψαν επιβάτες και οδηγός από κάποιους ανεγκέφαλους που έβαλαν στόχο το λεωφορείο με αεροβόλο όπλο. Να θυμηθούμε στο παρελθόν έχουν συμβεί και άλλα τρία περιστατικά στην οδό Δενδροποτάμου που είναι πολύ κοντά στο σημείο που συνέβη το περιστατικό.

Οι οδηγοί έχουν γίνει στόχοι και τώρα κινούμενοι στόχοι!!! Καθημερινά έχουν να αντιμετωπίσουν το κυκλοφοριακό χάος και την ευθύνη να μεταφέρουν τον κόσμο με ασφάλεια. Βοήθησε τους και ΕΣΥ!!!

Όπως αναφέρεται «στο παρελθόν έχουν συμβεί και άλλα τρία περιστατικά στην οδό Δενδροποτάμου που είναι πολύ κοντά στο σημείο που συνέβη το περιστατικό».

Διαβάστε επίσης: Δείτε Live τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο του «Όχι» στη Θεσσαλονίκη