Απαράδεκτος ο Γουάινστιν στο κέντρο σεξουαλικής αποτοξίνωσης – Τι ισχυρίζονται δημοσιεύματα

Γουαϊνστάιν

Ο διάσημος παραγωγός του Χόλιγουντ συμπεριφέρεται με απίστευτο τρόπο στο κέντρο σεξουαλικής αποτοξίνωσης, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, γράφει η New York Post.

Όπως σημειώνει η αμερικανική εφημερίδα, παρότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν έχασε την θέση του στην εταιρεία παραγωγής και τα βραβεία του από την Ακαδημία των Όσκαρ, εντούτοις δεν έχει ζητήσει συγγνώμη ούτε για μια στιγμή. Βρίσκεται κλεισμένος σε ένα κέντρο της Αριζόνα αλλά δεν δείχνει τον καλύτερό του εαυτό.

«Ο Γουάινστιν δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του απαγγέλουν. Ισχυρίζεται ότι δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία εναντίον κανενός, δεν παρενόχλησε σεξουαλικά καμία γυναίκα. Ολες οι σεξουαλικές του σχέσεις ή επαφές ήταν με την σύμφωνη γνώμη», γράφει.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι ο Γουάινστιν δεν κοιμάται στο κέντρο σεξουαλικής αποτοξίνωσης, αλλά σε ξενοδοχείο και δεν μπορεί να αποχωριστεί το κινητό του, όπως θέλει ο κανονισμός του κέντρου.

Σύμφωνα με τη NY Post, ο πρώην παραγωγός συμμετέχει σε ομαδική θεραπεία για να θεραπευτεί από την σεξομανία του. Ωστόσο, ακόμη κι εκεί δεν μπορεί να ενσωματωθεί.

«Σε μια από τις θεραπείες, ο Χάρβεϊ έφτασε με 15 λεπτά καθυστέρηση. Μετά, κι ενώ ήταν η σειρά του να μιλήσει, άρχισε να λέει ότι όλη αυτή η ιστορία είναι μια τεράστια συνωμοσία εναντίον του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την υπόλοιπη ώρα της θεραπείας, ο Χάρβεϊ κάνει ό,τι του περνάει από το κεφάλι. Αρνείται να ακούσει τους άλλους, σηκώνει το κινητό του τηλέφωνο και αποκοιμιέται πάνω στην καρέκλα. Μάλιστα, τελικά, επέλεξε την ατομική θεραπεία για να αποφύγει την επαφή με άλλους ασθενείς και συνεχίζει να ισχυρίζεται «δεν βίασα κανέναν, ούτε επιτέθηκα σε κανέναν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μήλο κάτω από την μηλιά… Η ανιψιά της Βεργκάρα, το ίδιο κούκλα με την θεία της (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έχασε την πρώτη δικαστική μάχη με τον Αλβάρο η Ωνάση – Τι διεκδικεί από την χρυσή κληρονόμο

ΑΚΟΜΑ: Γιατί «λύγισαν» οι Ωκεανοί στο Nomads – Τι συνέβη; (video)