Αποκλειστικό: Ποιο μεγάλο κόμμα “προσέγγισε” την Κατερίνα Πλακίδα;

Η Κατερίνα Πλακίδα είναι μια από τις δυναμικές γυναίκες στο Λιμενικό. Έχει βγει μπροστά πολλές φορές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γενικά οι άνδρες και οι γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις ενώ αρκετές φορές έχει σχολιάσει – και το έχει πληρώσει στα κοινωνικά της δίκτυα – για  την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση π.χ. στα ειδικά μισθολόγια.
Μαζί με συναδέρφους της, έχει ιδρύσει το σωματεία “Ένωσις”, φιλοδοξώντας να ενώσει τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Κίνηση που ήδη φέρνει όλο και περισσότερο “κόσμο”, αφού βλέπουν την δυναμική του.
Η ίδια πηγαίνει παντού. Και ήδη, ορισμένα κόμματα, την έχουν προσεγγίσει, ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών.
Όπως έμαθε το blueskytv.gr, πριν από μερικές ημέρες, στο Κολωνάκι, σε γνωστό στέκι Νεοδημοκρατών, άνθρωπος από την γαλάζια παράταξη που ασχολείται με τα ψηφοδέλτια, είχε κλείσει ραντεβού μαζί της, καθώς στην Πειραιώς θεωρούν πως η Κατερίνα Πλακίδα  αποτελεί δυνατό χαρτί.
Συζητήθηκαν λεπτομέρειες, ακόμα και για την Περιφέρεια που θα είναι υποψήφια (Πειραιάς). Το επόμενο διάστημα θα φανεί το αποτέλεσμα.