Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο ισοβίτης Γιαννουσάκης του «Noor 1»

Να βάλει τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταδικασθείς σε ισόβια για την υπόθεση του «Noor 1», Ευθύμιος Γιαννουσάκης.

Κατά πληροφορίες, ο Γιαννουσάκης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο Δαφνί, όπου νοσηλεύεται, λόγω ψυχιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Για το λόγο αυτό, άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες είχε μεταφερθεί από τις φυλακές όπου κρατείται, στο ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον συνήγορο του ο καταδικασθείς έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και νοσηλεύεται εδώ και 2 ημέρες στο Δαφνί, όπου μεταφέρθηκε από το Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλου.

Σύμφωνα πάντα με τον συνήγορο του, ο ισοβίτης βρέθηκε από αστυνομικούς με τη ζώνη του στα χέρια σε μια προσπάθεια να βλάψει τον εαυτό του.

Το όνομα του Ευθυμίου Γιαννουσάκη ενεπλάκη ακόμη περισσότερο στην υπόθεση του ναρκώπλοιου, όταν κατήγγειλε ότι δέχτηκε πιέσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και από άλλα πρόσωπα για να εμπλέξει στην υπόθεση της μεταφοράς ναρκωτικών τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Η επίμαχη αναφορά ωστόσο, μετά την εισαγγελική έρευνα, μπήκε στο αρχείο.

Ο Γιαννουσάκης έχει καταδικαστεί σε ισόβια για την υπόθεση του «Noor 1» σε πρώτο βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τα υλικά κατασκευής της βόμβας που βρήκαν οι αστυνομικοί στη γιάφκα (pics)