Δεν το βάζει κάτω η συνήγορος της οικογένειας της άτυχης Δώρας: “Να καταθέσουν και άλλοι μάρτυρες”

Δώρα

Με την ΕΛ.ΑΣ να ερευνά την υπόθεση δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, και μετά την εξέταση των μαρτύρων, φαίνεται πως τελικά επικεντρώνεται στο ενδεχόμενο της ληστείας.

Σε δηλώσεις του, η συνήγορος της οικογένειας της 32χρονης, Γιάννα Παναγοπούλου, δήλωσε: «Είναι ένα στυγερό έγκλημα. Η οικογένεια θα πράξει καθετί που απαιτείται νομικά προκειμένου να βοηθήσει τις Αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Οι γονείς ζητούν τη σύλληψη κάθε εμπλεκόμενου και την παραδειγματική τους τιμωρία. Θα ζητήσουν να κλητευθούν και άλλοι μάρτυρες».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν εντονότερα την περίπτωση της ληστείας, καθώς ο δράστης της δολοφονίας πήρε την τσάντα της 32χρονης εφοριακού. Αρχικά οι αστυνομικοί εστίαζαν την προσοχή τους στο φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον της Δώρας Ζέμπερη, ωστόσο δεν φαίνεται -έως τώρα τουλάχιστον- πως προκύπτει κάτι από εκεί.

«Έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν έχει προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμων του φιλικού περιβάλλοντος της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο. Παράλληλα, εξετάζουμε, εκτός των άλλων, και την εκδοχή της ληστείας. Ο δράστης πήρε την τσάντα της, με όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής. Οι έρευνες που διενεργούνται είναι σε πλήρη εξέλιξη». Αυτά τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πριν από λίγο, κύκλοι αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας, με αγριότητα, της άτυχης εφοριακού, που εργαζόταν στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης: Δείτε τον – Αυτός είναι ο 32χρονος Σύρος τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη (pics)