Εξωπραγματικός Αντετοκούνμπο τσαλαπάτησε τους Σέλτικς μες στην Βοστόνη (video)

Με την καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να απογειώνεται συνεχώς, ήρθε να δικαιολογήσει γιατί θεωρείται All Star παίκτης κάνοντας μία από τις σπουδαιότερες ο εμφανίσεις της καριέρας του. Ο “Greek Freak” οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλο διπλό (108-100) μέσα στην Βοστόνη με τα “Ελάφια” να δείχνουν ακόμη δυνατότεροι φέτος.

Ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς πήρε την ομάδα του από το χεράκι και την οδήγησε σε θρίαμβο με σκορ 108-100 μέσα στη Βοστόνη, με εκπληκτικά στατιστικά. Σημείωσε 37 πόντους με 13/21 δίποντα και 11/13 βολές, πήρε 13 ριμπάουντ, είχε 3 ασίστ και 3 κλεψίματα! Και όλα αυτά μέσα σε 37 λεπτά…

Αντιθέτως, οι Σέλτικς που έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με 0/2 ήττες και δείχνουν σαφώς επηρεασμένοι από την απώλεια του Χέιγουορντ είχαν για πρώτους σκόρερ τους Ίρβινγκ (17π), Μπράουν (18π) και Ροζίερ (15π, 7ρ, 6ασ).

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος με το ημίχρονο να λήγει στο 58-53 υπέρ του Μιλγουόκι και τους γηπεδούχους να απαντούν για το 80-76 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο με 16 προσωπικούς πόντους οδήγησε την ομάδα του στην νίκη δίνοντας το μήνυμα για μία συναρπαστική σεζόν και θέτοντας τον εαυτό του ως υποψήφιο για το βραβείο του MVP  της χρονιάς….αν και ακόμη είναι νωρίς!

Δείτε τα Highlights

Διαβάστε επίσης: Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς: Θέλω η Κροατία να κερδίσει τους προκλητικούς Έλληνες

Μην χάσετε: Δείτε τον φρικιαστικό τραυματισμό παίκτη του NBA (video)

Ακόμη: Ελλάδα εναντίον Κροατίας για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2018