Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι Λαρισαίοι αγρότες: «Δεν μας αφορά η κερδοφορία των βιομηχανιών»!

Κινητοποιήσεις

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι αγρότες της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων της Λάρισας ενόψει του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου για την Θεσσαλία στις 11 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία οι όποιες ανακοινώσεις γίνουν αφορούν «μια ανάπτυξη προς όφελος της κερδοφορίας των βιομηχανιών, των μεγαλεμπόρων και των τραπεζών». «Δεν αφορά», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «στους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που βλέπουν τον μόχθο τους να μην έχει αντίκρισμα και το εισόδημα τους να μειώνεται σταθερά και δραματικά κάθε χρόνο. Δεν αφορά τους εργαζόμενους με τους μειωμένους μισθούς και τις ευέλικτες μορφές εργασίας και εκμετάλλευσης, τους αυτοαπασχολούμενους που κλείνουν καθημερινά τα μαγαζιά τους, τους συνταξιούχους των συντάξεων πείνας για αυτό όλοι μαζί θα δώσουμε την αγωνιστική απάντηση μας».

Στην ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας γίνεται, επίσης, λόγος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στις καλλιέργειες τους, όπως είναι η καπνοκαλλιέργεια και η τευτλοκαλλιέργεια, τα ζητήματα που αφορούν τις χαμηλές τιμές στο βαμβάκι, καλαμπόκι, σιτάρι, αλλά και το υψηλό κόστος παραγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο – Αγριογούρουνα «διεκδικούν» τα χωριά των Φιλιατών!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με Πίσσα και πετρέλαιο «έλουσαν» το υπουργείο Περιβάλλοντος μέλη της Greenpeace

ΑΚΟΜΑ: 15 προσαγωγές για την εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στη ΔΟΥ Ψυχικού