ΗΠΑ: Έφηβοι πετούσαν πέτρες από γέφυρα και σκότωσαν πατέρα 4 παιδιών (pics & video)

Ως ενήλικοι θα δικαστούν πέντε έφηβοι για τη δολοφονία 32χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών, καθώς πετούσαν πέτρες πάνω από μια γέφυρα σε διερχόμενα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι Alexander Miller, Mikadyn Payne, Trevor Gray, Mark Sekelsky και Kyle Anger, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονται από τα 15 ως τα 17 έτη, θα δικαστούν ως ενήλικοι και είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της δολοφονίας δευτέρου βαθμού, της καταστροφής ξένης περιουσίας και της συνωμοσίας.

Ο τελευταίος από τους προαναφερθέντες, είναι εκείνος που πέταξε την φονική πέτρα βάρους 3 κιλών η οποία «έσκασε» πάνω σε ένα αυτοκίνητο, διαλύοντας το παρμπρίζ του.

Στο εν λόγω αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άντρες, συνάδελφοι που γυρνούσαν από τη δουλειά. Η πτώση του βράχου πάνω στο όχημα οδήγησε στο θανάσιμο τραυματισμό του συνοδηγού.

Πρόκειται για τον Kenneth White, έναν 32χρονο άντρα και πατέρα 4 παιδιών. H πέτρα του έσπασε το κρανίο του και του δημιούργησε εγκεφαλική βλάβη, ενώ επίσης είχε και ένα κόψιμο στο στήθος του.

Οι δολοφόνοι- έφηβοι βρίσκονται υπό κράτηση και βρίσκονται αντιμέτωποι με ισόβια αν καταδικαστούν, ενώ όταν μίλησαν στις αρχές ισχυρίστηκαν πως: «παίζαμε, μια φάρσα κάναμε», με τον σερίφη Robert Pickell να τους απαντάει πως: «Αυτό δεν είναι φάρσα, είναι δολοφονία Β’ βαθμού».

Οι δράστες

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Τελευταία ευκαιρία στην Καταλονία δίνει ο Ραχόι – Κρίσιμη μέρα η Πέμπτη