«Καλησπέρα, σας περιμένω όλους»: Το μήνυμα της Κάρλα Μπρούνι στους Έλληνες (pics & video)

Μπρούνι

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Κυριακή το ζεύγος Μπρούνι-Σαρκοζί, καθώς απόψε κι αύριο η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας θα δώσει συναυλίες για το αθηναϊκό κοινό. 

Μπρούνι03

Η Κάρλα Μπρούνι, πάντοτε λαμπερή και εντυπωσιακή, επέλεξε την Αθήνα ως πρώτο σταθμό της παγκόσμιας περιοδείας της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το καινούργιο άλμπουμ της με τίτλο «French Τouch» στο Παλλάς.

Hello Athens 💙🇬🇷 We’re so happy to play for you tomorrow and Tuesday at Pallas 🎶🎸🎹🎤🥁🎻 #frenchtouchontheroad #frenchtouchtour #musicalways

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial) στις

Η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί τραγουδάει γνωστά αγγλικά τραγούδια όπως το «Enjoy the Silence» των Depeche Mode, το «Miss Υou» των Rolling Stones, ακόμη και το «The Winner Τakes Ιt Αll» των Abba, σε δικές της διασκευές για τις οποίες συνεργάστηκε με τον διάσημο Καναδό μουσικοσυνθέτη και παραγωγό Ντέιβιντ Φόστερ.

The unique Carla Bruni is in Athens for her concert tomorrow and Tuesday at Pallas theater … she is already in love with Zonars!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zonars Athens® (@zonarsathens) στις

Η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, αργά το βράδυ της Κυριακής, ένα βίντεο όπου απευθύνεται στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα ιταλικά (που είναι η μητρική της γλώσσα) στο ελληνικό κοινό, προσκαλώντας το να την απολαύσει από κοντά. Σε αυτό λέει: “Καλησπέρα Αθήνα! Σας περιμένω όλους!” 

Good evening Athens 💙🇬🇷💙🇬🇷🎶🇬🇷💙🇬🇷💙🎶💙🇬🇷💙🇬🇷 #frenchtouchontheroad #frenchtouchtour

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είπε η Άννα Βίσση για την «κομμένη» φωτογραφία του Νταλάρα! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κρίση στη σχέση διάσημου Έλληνα ηθοποιού με την κούκλα σύντροφό του!

ΑΚΟΜΑ: Ο άτακτος σκύλος του Μακρόν – Ούρησε στο τζάκι του Ελιζέ μπροστά στις κάμερες! (video)