“Κράξιμο” Γιώργου Λιάγκα σε Βάνα Μπάρμπα: «Κι έλεγα, τι φταίει που δεν έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ» (video)

Λιάγκας

Την περιβόητη δήλωση της Βάνας Μπάρμπα για την πρόταση που δέχτηκε από τον “σεξομανή” μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας με καυστικό τρόπο στη ραδιοφωνική του εκπομπή. 

«Γιατί η Βάνα Μπάρμπα δεν έκανε μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, παιδιά! Γιατί της την έπεσε ο Γουάινστιν, βέβαια δεν την είχε δει ποτέ! Μέσω ενός γνωστού του γνωστού, της το είπε, και είπε «όχι», γιατί η φάτσα του είναι πονηρή! Έτσι μία μεγάλη καριέρα χάθηκε. Και έλεγα, τι φταίει που η Μπάρμπα δεν έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ! Δεν τα έφτιαξε με τον Γουάινστιν, τα έφτιαξε με τον… Ο καθένας τα φτιάχνει με όποιον θέλει! Αγαπώ τη Βάνα!» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Βάνα Μπάρμπα, είχε μιλήσει σε εκπομπή του Star για το παρασκήνιο της ταινίας “Mediterraneo”, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν απαίτηση του παραγωγού να δειπνήσει μαζί του. «Όταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας, μετά από 2 ημέρες μου ζητήθηκε να πάω να φάω με έναν παράγωγο που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ήταν απαίτηση, δεν ήταν ερώτηση.

Χαίρομαι που είχα το σθένος κι είπα όχι. Βέβαια αυτό μου κόστισε. Πρώτα απ’ όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσά μου είπε τώρα “ηθελέστα και παθέστα”», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις Καινούργιου για τη Σπυροπούλου όταν ήταν και οι δύο στον Alpha: «Έκανε ό,τι γούσταρε!» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Πόλεμος» Λιάγκα-Αρναούτογλου: Οι… φιλοφρονήσεις με «Φιλιππινέζους» και «κότες»!

ΑΚΟΜA: Σάλος με το βίντεο που δείχνει τον Μουζουράκη να βρίζει την 28η Οκτωβρίου – Και η απάντηση του