Νέο “αντάρτικο” από Κατσίκη και ΑΝΕΛ για την αλλαγή φύλου – “Δεν το ψηφίζουμε” (video)

Δεν θα ψηφίσω την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη και το ίδιο θα κάνει και το κόμμα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, υποστήριξε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του συγκυβερνώντος κόμματος Κώστας Κατσίκης, προκαλώντας νέους τριγμούς στην κυβερνητική παράταξη…

Η τοποθέτηση του κυρίου Κατσίκη δημιουργεί νέα σύγχυση ακόμα και για την δεδηλωμένη, δεδομένου ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν δηλώσει πως δεν θα στηρίζουν νομοσχέδια που δεν έχουν την κυβερνητική πλειοψηφία, ακόμα και εάν συμφωνούν με το περιεχόμενό τους.

«Από τα επτά άρθρα του νομοσχεδίου, ψηφίζουμε μόνο το πρώτο που είναι εισαγωγικό», διευκρίνισε ο βουλευτής μιλώντας στον Ant1. «Διαφωνούμε και καταψηφίζουμε», ήταν τα λόγια του κυρίου Κατσίκη.

Εν τούτοις, χθες, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής και σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των εισηγητών, θετικά επί της αρχής ψήφισαν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι.

Η ΝΔ επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια ζητώντας παράλληλα από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης μια σειρά αλλαγών, το ίδιο έκανε και η Ένωση Κεντρώων, ενώ ΚΚΕ και Χ.Α καταψήφισαν.

Να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία των νομοσχεδίων στις κοινοβουλευτικές επιτροπές γίνεται από τους εισηγητές και τους ειδικούς αγορητές των κομμάτων και όχι από κάθε βουλευτή ξεχωριστά γι αυτό και δεν εκδηλώθηκαν οι διαφωνίες όσων έχουν ήδη προαναγγείλει ότι θα καταψηφίσουν.

Ακούστε την επιχειρηματολογία του βουλευτή των ΑΝΕΛ:

Διαβάστε επίσης: Ο Κώστας Καραμανλής εξέπληξε τους πάντες σε ταβέρνα της Κέρκυρας – Η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού