Ντορέττα Παπαδημητρίου – Η ομάδα του νέου μεσημεριανού στον ΣΚΑΪ και οι νέοι της συνεργάτες (video)

Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ για τη νέα της εκπομπή.

«ΕΔΩ» ονομάζεται η νέα εκπομπή με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Το μεσημεριανό magazino θα έχει στην παρέα του τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τον καρδιοκατακτητή του “Survivor” Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα βρίσκεται ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Είμαστε στη φάση τελικής επιλογής των ονομάτων, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε στην τελική ευθεία. Και μετά θα ξεκινήσουμε τις πρόβες, γιατί για να κάνουμε πρόβες πρέπει να μαζευτούμε. Μπροστά από τις κάμερες δεν μας λείπουν πια. Το φτιάξαμε το σχήμα. Η Μαίρη Συνατσάκη δεν θα είναι γιατί θα κάνει θέατρο. Θα είναι αυτό το αγόρι το τρελό, ο Survivor αυτός, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και θα είναι και ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Οι τρεις μας θα είμαστε. Ενδεχομένως να προστεθεί κι ένας ακόμα στην παρέα, όχι επί καθημερινής βάσεως. Θα κάνει τα δικά του τα τρελά» είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ, ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος έδωσε μια ιδέα από τα όσα θα δούμε στην εκπομπή:

«Θα είναι μια εκπομπή ψυχαγωγική. Ένα magazino το οποίο θα έχει πολλά πράγματα. Και συνεντεύξεις και σχόλια και ελαφρύ κουτσομπολιό».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερείπιο το… Mega, χωρίς τηλέφωνο και σε λίγο χωρίς…

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads, το… απαγορευμένο (ΗΟΤ)! Όταν η κάμερα έκανε «pause»… (pics)

ΑΚΟΜΑ: Άλκηστις Μαραγκουδάκη – Γιατί βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ η Ελεονώρα Μελέτη (video)