Ξέγνοιαστες στιγμές του Chester των Linkin Park λίγο πριν την αυτοκτονία του (βίντεο)

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο που φανερώνει τον τραγουδιστή του γνωστού συγκροτήματος Linkin Park Chester Bennington, να δείχνει χαρούμενος γελώντας και τραγουδώντας μαζί με φίλους του μόλις έξι μέρες πριν την αυτοκτονία του. Το βίντεο βέβαια κυκλοφόρησε μετά από τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του.

Πρόκειται για επεισόδιο του σόου Carpool Karaoke, μιας ενότητας που ανήκει στο σόου «The Late Late Show» του παρουσιαστή James Corden. Το συγκεκριμένο επεισόδιο, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Apple Music, δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από συναίνεση της γυναίκας τού πρόωρα χαμένου ροκά καθώς οι παραγωγοί είχαν αφήσει την τελική επιλογή στην οικογένεια.

«Με την ευλογία της οικογένειας του Τσέστερ και των συνεργατών του, μοιραζόμαστε αυτό το επεισόδιο και το αφιερώνουμε στη μνήμη του Τσέστερ», αναφέρεται στην αρχή του βίντεο.

Το βίντεο που ξεπερνά τα 23 λεπτά σε διάρκεια δείχνει τον Τσέστερ Μπένινγκτον μαζί με τα άλλα μέλη της μπάντας του και τον Αμερικανό κωμικό Ken Jeong να κάνουν βόλτα στους δρόμους του Λος Άντζελες τραγουδώντας και ανταλλάσσοντας αστεία. Εκεί, ο Μπένινγκτον ακούγεται να τραγουδάει πολλές από τις επιτυχίες του συγκροτήματος καθώς και αγαπημένα του τραγούδια άλλων συγκροτημάτων, όπως οι Aerosmith, οι Red Hot Chilli Peppers και οι Lynyrd Skynyrd.

Το βίντεο είχε γυριστεί στις 14 Ιουλίου, μόλις έξι ημέρες προτού ο 41χρονος τραγουδιστής, ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη, βρεθεί νεκρός στο σπίτι του, έχοντας αφαιρέσει ο ίδιος τη ζωή του.

Για τις εβδομάδες που ακολούθησαν του τραγικού γεγονότος, παρέμενε αδιευκρίνιστο εάν επρόκειτο μία ημέρα να προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο ή αν θα έμενε για πάντα στο «συρτάρι», μακριά στο από τη δημοσιότητα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Έξω από τα δόντια ο Σαμαράς: «Ο Αρναούτογλου με έφερε σε δύσκολη θέση όταν με ρώτησε για τη σεξουαλική μου ζωή» (video)