«Ξέσπασε» ο Παππάς μετά το νικηφόρο αγώνα του Παναθηναϊκού κατά της Φενέρμπαχτσε

Ο Νίκος Παππάς έδωσε.. συνέχεια στην κόντρα του με τους δημοσιογράφους. Η κίνηση που έκανε μετά το buzzer beater τρίποντο που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό επί της Φενέρμπαχτσέ, αλλά και το ποστάρισα που ακολούθησε.

Ο Παππάς πήρε στις.. πλάτες του τον Παναθηναϊκό και τον οδήγησε στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, με buzzer beater τρίποντο.

Την ώρα που οι σφυγμοί.. χτυπούσαν ταβάνι και το ΟΑΚΑ σηκώθηκε στο πόδι, ο Παππάς θυμήθηκε την κόντρα του με τους δημοσιογράφους.

Ο Έλληνας γκαρντ έδειξε προς την εξέδρα και το σημείο ΄των δημοσιογραφικών θεωρείων, λέγοντας τα εξής “γαλλικά”: “Που είστε; Εσείς; Που είστε; Που είστε εσείς μ….ια;”.

Με τρίποντο του Παππά, ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Φενέρμπαχτσε

Ο Νίκος Παππάς έβαλε το μεγαλύτερο σουτ της καριέρας του στο διάστημα που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods, δίνοντας τη νίκη στο “τριφύλλι” απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (70-68). Οι “πράσινοι” ήταν πίσω σε όλο το παιχνίδι, μέχρι να σκοράρει για τρεις ο 27χρονος γκαρντ με 1.2” για το τέλος!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ήταν πίσω στο σκορ σχεδόν σε όλο το σαραντάλεπτο, αλλά στο φινάλε ο Νίκος Παππάς έβαλε το μεγάλο σουτ. Ο 27χρονος γκαρντ σκόραρε για τρεις με 1.2” για το τέλος και χάρισε στο “τριφύλλι” τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε (70-68), σε έναν αγώνα που η τουρκική ομάδα έδειχνε να κρατιέται όρθια παρά την εξαιρετική άμυνα των “πρασίνων”.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε το πάνω χέρι, αντιστεκόταν στην σκληρή άμυνα των “πρασίνων”, αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο ο Νίκος Παππάς πήρε την ευθύνη. Ζήτησε την μπάλα από τον Νικ Καλάθη, βρήκε απέναντί του τον Κώστα Σλούκα και δεν φοβήθηκε.

Έκανε μερικές ντρίμπλες και σούταρε μπροστά από τα απλωμένα χέρια του σέντερ της Φενέρμπαχτσε, για να χαρίσει μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Η Φενέρμπαχτσε ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Πότε με τον Μπραντ Ουάναμεϊκερ, πότε με τον Νικολό Μέλι, πότε με τον Λουίτζι Ντατόμε, είχε τον τρόπο να διατηρεί το προβάδισμα. Αφενός γιατί ήταν πιο συνεπής επιθετικά, αφετέρου γιατί οι “πράσινοι” ήταν άστοχοι από την περιφέρεια.

Παρά την ομαδική προσπάθεια και το πάθος, τα σουτ έβρισκαν το σίδερο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην βρεθεί ποτέ σε πράσινα χέρια. Στο β’ μέρος όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Η άμυνα του “τριφυλλιού” βελτιώθηκε κατακόρυφα, το πάθος… περίσσευε, με τον Τσάβι Πασκουάλ να βρίσκει την ιδανική πεντάδα για να πετύχει αυτό που ήθελε. Αυτή αποτελείτο από τους Νικ Καλάθη, Νίκο Παππά, Κέι Σι Ρίβερς, Κρις Σίνγκλετον και Τζέιμς Γκιστ.

Στην τελική ευθεία του αγώνα όμως, αυτός που έδωσε το κάτι παραπάνω ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Οι δικές του άμυνες και οι επιθέσεις που ανανέωσε, έδωσαν στο “τριφύλλι” το δικαίωμα να ελπίζει σε νίκη. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βλέπουν πιο μικρό το καλάθι, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν μάτι… που γυάλιζε.

Κι όταν φτάσαμε στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, με 10” για το τέλος, ο Νίκος Παππάς πήρε την ευθύνη για το μεγάλο σουτ. Ο πιο εύστοχος παίκτης του Τσάβι Πασκουάλ στον αγώνα ήταν αυτός που έβαλε το μεγάλο τρίποντο, αυτό που έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Παναθηναϊκό Superfoods επί της Φενέρμπαχτσε (70-68).

Διαβάστε επίσης: Σπάει όλα τα ρεκόρ στο NBA ο Αντετοκούνμπο! (pics)