Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι – Σκότωσε τον 18χρονο γιο του με μαχαίρι 

Περιστέρι

Σοκ προκαλεί η δολοφονία του 18χρονου από το Περιστέρι ο οποίος έπεσε νεκρός από το χέρι του ίδιου του πατέρα του. 

Στο σπίτι της οικογένειας με καταγωγή από τη Αίγυπτο, στην οδό Επικούρου στο Περιστέρι, το Σάββατο γιόρτασαν τα γενέθλια του 18χρονου, ωστόσο μια μέρα μετά εκτυλίχθηκε μια απίστευτη τραγωδία. Ο πατέρας της οικογένειας καβγάδιζε με τη μητέρα, ο 18χρονος μπήκε ανάμεσά τους και ο πατέρας σε έξαλλη κατάσταση τον χτύπησε με το μαχαίρι στο μηρό με αποτέλεσμα να του κόψει την κεντρική αρτηρία κι ο νεαρός να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος είχε βγει και επιστρέφοντας είδε τον πατέρα του εκτός εαυτού με ένα κουζινομάχαιρο στο χέρι να καβγαδίζει έντονα με τη μητέρα και την αδελφή του. Αμέσως μπήκε στη μέση, ζητώντας το λόγο από τον πατέρα του.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι ο 54χρονος γύρισε απότομα προκειμένου να απευθυνθεί στον γιο του και τον χτύπησε ψηλά στο μηρό.

Αμέσως ο 54χρονος μαζί με την σύζυγο του, έβαλαν το παιδί τους στο αυτοκίνητο και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Μέσα από το Νοσοκομείο ο 54χρονος πατέρας πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση και τους ενημέρωσε για το περιστατικό, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του.

Το βράδυ της Τρίτης ο 18χρονος άφησε την τελευταίο του πνοή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός σε Σκύρο & Αλόννησο – Τι λένε οι σεισμολόγοι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η τελευταία απεγνωσμένη επιστολή Λεμπιδάκη που δεν εστάλη ποτέ – Ποια ήταν η τελική πρόταση των απαγωγέων

ΑΚΟΜΑ: Γερμανικά ΜΜΕ: Η ελληνική οικονομία ανακάμπτει αλλά ο κόσμος δεν έχει να φάει!