Ποιο Survivor και πoιο Nomads… Έρχεται το “ερωτικό” ριάλιτι! (pics + videos)

Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται πολλά. Ειδικά για τα ριάλιτι επιβίωσης, τα οποία δείχνουν να “πατώνουν”, σε σχέση με τα νούμερα που ήθελαν τα κανάλια. Για παράδειγμα, το Nomads, ναι μεν καταγράφει υψηλά ποσοστά, όμως ο ΑΝΤ1 φιλοδοξούσε να είχε την τύχη του Survivor. Σαφώς, το ίδιο ισχύει και για το Survival στο “E”.

Στον ΣΚΑΪ, πάντως, δεν πτοούνται και είναι έτοιμοι να ρίξουν στη τηλεοπτική μάχη το SURVIVOR 2. Και τα κανάλια, αναζητούν “απαντήσεις”.

Στον ΑΝΤ1, ειδικά, έχουν πέσει πολλές προτάσεις. Για πρώτη φορά όμως ακούγεται έντονα το… σενάριο ενός ερωτικού ριάλιτι, όπως είναι π.χ. το “Are you the one?” που σαρώνει!

Tο concept του έχει ως εξής:

  • Δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες θα φιλοξενηθούν σε μια πολυτελή κατοικία με σκοπό να βρουν το ιδανικό τους ταίρι. Κατά τη διάρκεια των κάστινγκ και των τεστ η παραγωγή έχει ορίσει για τον κάθε υποψήφιο το ιδανικό ταίρι. Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο κάθε παίκτης πλησιάζει εκείνον που του αρέσει και θεωρεί ότι ταιριάζει μαζί του.

  • Στην πορεία, ύστερα από ψηφοφορία των υπολοίπων παικτών, επιλέγεται ένα ζευγάρι για να περάσει από τη δοκιμασία της «Μηχανής του Έρωτα». Εκεί, οι δυο τους θα μπαίνουν σε ένα δωμάτιο και ακουμπούν ταυτόχρονα την παλάμη τους σε ένα σημείο. Ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα αποκαλύπτεται στην οθόνη αν είναι το τέλειο ζευγάρι ή όχι!
  • Σε περίπτωση που είναι θετικό το αποτέλεσμα, το ζευγάρι αποχωρεί από το σπίτι κάνοντας μοναδικές διακοπές έως το τέλος του παιχνιδιού. Σε περίπτωση, όμως, που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, πρέπει ο καθένας να ξεκινήσει την αναζήτηση για να βρει το νέο του ταίρι.
  • Κάθε ζευγάρι έχει μια δέσμη φωτός η οποία θα ανάβει όταν ο ένας παίκτης έχει βρει το ιδανικό του ταίρι στην τελετή των ζευγαριών που θα λαμβάνει χώρα κάθε εβδομάδα. Στόχος είναι να ανάψουν και οι δέκα δεσμίδες σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προκειμένου οι παίκτες να μοιραστούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Λέτε να το δούμε στις… οθόνες, όταν θα παίζεται παράλληλα το SURVIVOR 2; Ίδωμεν…