Πρωτιά της Ελλάδας στους…swingers – Επιστρέφουν δριμύτεροι με αγγελία για 200 ζευγάρια στην Κρήτη!

Απίστευτο! Οι swingers, που έχουν γίνει μόδα, επιστρέφουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη για να ζήσουν “όργια”σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου!

Σύμφωνα με το holidaynews, στα τέλη του Απριλίου του 2018 σε γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο του νομού Ηρακλείου και για πέντε νύχτες 200 ζευγάρια θα ανταλλάσσουν τους συντρόφους τους επιδιδόμενοι σε σεξουαλικά όργια βγαλμένα μέσα από τη γνωστή κινηματογραφική ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά».

Την εκδήλωση οργανώνει το ολλανδικό site γνωριμιών SDC που απευθύνεται αποκλειστικά σε swingers. Μάλιστα στη σχετική ανάρτηση του event στέλνει μήνυμα προς τους συμμετέχοντες ότι η «Κρήτη δεν μοιάζει σε τίποτα με ό,τι ξέρατε πριν» αποθεώνοντας το νησί.

Προτείνει δε, σε όσους δηλώσουν συμμετοχή, να απολαύσουν εκτός από τις βραδιές αχαλίνωτου σεξ, την γοητευτική ατμόσφαιρα μιας παραθαλάσσιας παραλιακής κωμόπολης με ταβέρνες και καταστήματα σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, οι χώροι του οποίου αναμένεται να διαμορφωθούν ανάλογα για τις ανάγκες του event.

Αυτό σημαίνει ότι οι swingers θα έχουν δικαίωμα να κάνουν σεξ σε πολλούς κοινόχρηστους χώρους και σε κοινή θέα, όπως στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα ή στο υπόγειο και στις αίθουσες που φέρουν τις ονομασίες “Sexy Sins Lounge” και “ SDC Pleasure Dome”.

Οι τιμές κρίνονται ιδιαίτερα τσουχτερές και ξεκινούν από 1149 ευρώ για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο και φτάνουν τα 1849 ευρώ για μια junior suite, ενώ φυσικά ξεχωριστά κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια για όσους ταξιδέψουν από το εξωτερικό.

Τέλος, οι διοργανωτές προειδοποιούν όσους συμμετέχουν στην εκδήλωση ότι απαγορεύονται αυστηρά οι φωτογραφίες και τα βίντεο χωρίς την συγκατάθεση των παρευρισκόμενων.

Διαβάστε επίσης: ΕΛΣΤΑΤ: Φτωχοποιούνται ακόμα περισσότερο τα ελληνικά νοικοκυριά – Μείωσαν τις δαπάνες κατά 2,5%!