“Πόλεμος” στις Παρεμβάσεις: Κατσίκης σε εκπρόσωπο Τύπου ΝΔ: “Είστε ανώριμος και συκοφάντης”

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή Παρεμβάσεις μεταξύ του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη και του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη με αφορμή αναφορά στην επίσκεψη σε καζίνο στο Λονδίνο του κ. Καμμένου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κατσίκης κατηγόρησε εμμέσως για ανωριμότητα τον κ. Κυρανάκη, λέγοντας μάλιστα και μια παροιμία που λέγανε παλιά ότι στις μικρές ηλικίες δεν έχει πήξει το μυαλό, “στοχεύοντας” τον κ. Κυρανάκη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ εξανέστη και αμέσως ζήτησε να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό ο κ. Κατσίκης, κάτι που ο ίδιος το αρνήθηκε. Μάλιστα αντιθέτως τον κατηγόρησε και για συκοφαντία, λέγοντας χαρακτηριστικά “ότι άμα είχατε ωριμάσει θα είσασταν πολύ προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σας, γιατί κατηγορήσατε τον κ. Καμμένο δημόσια λέγοντας ότι χρησιμοποίησε δημόσια χρήματα. Λογιστής του δεν είσαστε, είστε συκοφάντης και αναπαράγεται αυτά που ακούτε από ψιτακουστές”.

Στον διάλογο μπήκαν και οι υπόλοιποι καλεσμένοι με τον κ. Άκη Παυλόπουλο να πηγαίνει σε διαφημίσεις για να πέσουν οι τόνοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ένα εκατ. πολίτες δεν μπορούν να εξοφλήσουν την εφορία»

«Βόμβα» στις Παρεμβάσεις: Να γιατί δεν δέχθηκαν τον Τσίπρα στο Άγιο Όρος

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στις Παρεμβάσεις: Οι πλειστηριασμοί αφορούν τους κακοπληρωτές