Στα ίχνη των δολοφόνων Ζαφειρόπουλου η ΕΛ.ΑΣ – Τα ευρήματα σε διαμέρισμα της Καλλιθέας

Ζαφειρόπουλος

Μια ανάσα από τους δολοφόνους του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

Λίγες ώρες μετά τη προσαγωγή, το περασμένο Σάββατο, τεσσάρων ατόμων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έφοδο στο διαμέρισμα ενός από αυτούς, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σοφοκλέους στην Καλλιθέα, αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν όπλα, χειροβομβίδες αλλά και εκρηκτικά, ευρήματα, τα οποία μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων, καθώς δεν αποκλείεται, ένα από τα όπλα τα οποία βρέθηκαν στο διαμέρισμα, να είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Συνολικά για την υπόθεση έχουν προσαχθεί περισσότεροι από 50 ύποπτοι, οι κινήσεις των οποίων βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε τα υλικά κατασκευής της βόμβας που βρήκαν οι αστυνομικοί στη γιάφκα (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνελήφθησαν οι Γεωργιανοί που έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο την 85χρονη στην Κυψέλη (videos)

ΑΚΟΜΑ: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο ισοβίτης Γιαννουσάκης του «Noor 1»