Συγκλονίζει η κατάθεση Λεμπιδάκη: “Με είχαν δεμένο σαν σκυλί”

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της περιγραφής για την “κόλαση” που έζησε ο επιχειρηματίας μαζί με τους απαγωγείς του επί 6 μήνες.

Τα πρώτα του λόγια ήταν ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην δύσκολη αυτή επιχείρηση.

“Ευχαριστώ τον αστυνομικό διευθυντή και τους άλλους αστυνομικούς της Κρήτης που έκαναν τη δουλειά τους με ακρίβεια και μυστικότητα”, είπε ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στην κατάθεση του στην αστυνομία είπε: «με είχαν δεμένο με αλυσίδα. Ή στo χέρι ή στο πόδι, σαν σκυλί. Μου άλλαξαν 5 κρησφύγετα. Αυτό που με βρήκατε ήταν το 6ο. Κάθε φορά που έμπαιναν μέσα στο δωμάτιο ήταν δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες. Δεν μου ασκούσαν βία, αλλά πάντα μου τόνιζαν ότι θα έχω κακό τέλος. Για να μου αλλάξουν κρησφύγετα μου έβαζαν μια κουκούλα και με έβαζαν σε ένα αυτοκίνητο. Δεν έβλεπα όμως ούτε πού πήγαινα ούτε που έμπαινα».

Αναφερόμενος στα βίντεο που είχαν στείλει οι απαγωγείς είπε: «Τα δύο βίντεο που έστειλαν στην οικογένειά μου, τα γυρίσανε μέσα στο κρησφύγετο και ένας από τους απαγωγείς κρατούσε την κάμερα και μου έλεγε τι να πω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με σώσατε».

Μετά την κατάθεσή του, στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας, ο απαχθείς επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης έφυγε από την Σχολή Αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο όπου είχε μεταφερθεί μετά την απελευθέρωσή του, έδωσε κατάθεση και εξετάστηκε από ψυχολόγο, και πήγε στο σπίτι του στην Καλέσα Ηρακλείου.

Το όχημα οδηγούσε επιστήθιος φίλος του γνωστού επιχειρηματία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη: Το τυχαίο περιστατικό που οδήγησε στην απελευθέρωση του Λεμπιδάκη (video)

Ήχησαν οι καμπάνες στα Καλέσσα Ηρακλείου για τον Λεμπιδάκη – Πανηγυρίζουν οι κάτοικοι

«Ευχαριστώ την Αστυνομία»: Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωσή του