Συνέλαβαν τον εκτελεστή του Ζαφειρόπουλου; Η Αστυνομία πιστεύει πως αυτός πάτησε τη σκανδάλη – Ανθρωποκυνηγητό για άλλους δύο Αλβανούς

Στα χέρια της Αστυνομίας, βρίσκεται ένας Αλβανός, που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Τον εκτελεστή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έχουν στα χέρια τους οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής. Από το Σάββατο της 28ης Οκτωβρίου, ο εκτελεστής ήταν ανάμεσα στους τέσσερις προσαχθέντες που κρατήθηκαν και εξετάστηκαν στα γραφεία της Ασφάλειας.

Ο Αλβανός κακοποιός, μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είχε βρει καταφύγιο στην Εγλυκάδα Πατρών. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα στοιχεία και των άλλων δυο κακοποποιών, που ήταν στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να έχουν διαφύγει σε πόλεις της επαρχίας, όπου είναι σε εξέλιξη έρευνες και επιχειρήσεις, όπως επίσης και σε περιοχές των δυτικών προαστίων της Αττικής.

Οι αστυνομικοί εδώ και τρεις μέρες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τουλάχιστον δύο ακόμη Αλβανών, όμως, παρά τις έρευνες, δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

Την ίδια ώρα προσπαθούν να «δέσουν» τους ηθικούς αυτουργούς και θεωρούν δεδομένο ότι αυτοί βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές του Κορυδαλλού. Για το λόγο αυτό, χτες, πραγματοποίησαν πέντε προσαγωγές. Ανάμεσα στους προσαχθέντες, βρίσκονται τρεις φερόμενοι ως μεσάζοντες, μεταξύ φυσικών και ηθικών αυτουργών, και οι δύο εξ αυτών φέρονται να είναι άνθρωποι της αλβανικής μαφίας, οι οποίοι έδωσαν την εντολή στους δράστες να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν το δικηγόρο, όχι όμως να τον σκοτώσουν. Όμως, ένα λάθος, είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Ζαφειρόπουλου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται ένα σκάνδαλο που χειριζόταν το νομικό γραφείο του άτυχου ποινικολόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ραγδαίες εξελίξεις: Στην Ασφάλεια τρεις φυλακισμένοι – θεωρούνται ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Στην τελική ευθεία η εξιχνίαση για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου – Όλα τα νεότερα στοιχεία

Ψάχνουν τους εκτελεστές του Ζαφειρόπουλου ανάμεσα στους αλλοδαπούς πελάτες του (pic & video)