Τι θα δείτε απόψε στο Nomads – Μονομαχία αρχηγών με διπλό έπαθλο!

Το αποψινό επεισόδιο του Nomads φαίνεται πως θα είναι καθηλωτικό με τους αρχηγούς των ομάδων να παίρνουν στην πλάτη τις ομάδες τους με τον τελικό νικητή να απολαμβάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ αλλά και την δυνατότητα της επικοινωνίας

Το σημερινό αγώνισμα του επάθλου είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες θα παίξουν ενάντια στον χρόνο και  θα ολοκληρωθεί στις 3 νίκες.

Απόψε θα παρακολουθήσουμε τους αρχηγούς να αγωνίζονται για το έπαθλο, το οποίο θα είναι για την ομάδα που θα κερδίσει ένα χαλαρωτικό μασάζ!

Επίσης, η αρχηγός που θα πάρει το σημερινό έπαθλο, θα κερδίσει και για την ομάδα της τη στιγμή επικοινωνίας από μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας, που από εδώ και πέρα θα πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα και θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους με διάφορους τρόπους.
Στον πρώτο γύρο οι 2 αρχηγοί θα αγωνιστούν μόνες τους, στον 2ο γύρο θα συνεργαστούν με ένα βοηθό της δικής τους επιλογής και στον 3ο με 2 βοηθούς. Ο καλύτερος χρόνος είναι και αυτός που κερδίζει.

Αν χρειαστούν επόμενοι γύροι η διαδικασία θα επαναληφθεί.

Συγκεκριμένα, οι 3 αρχηγοί θα είναι δεμένες με ένα λάστιχο του μπάντζι και θα πρέπει να καταφέρουν να φτάσουν στους πύργους που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα για να φέρουν πίσω τα κομμάτια ενός πάζλ.

Κάθε φορά θα παίρνουν ένα μόνο κομμάτι και θα πρέπει να το πηγαίνουν στο τέρμα, περνώντας μέσα από το εμπόδιο με τα ξύλα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψουν ξανά πίσω στους πύργους για να φέρουν το επόμενο κομμάτι.
Το ελαστικό σχοινί που θα φορούν στη μέση τους θα τεντώνεται και θα τις τραβάει πίσω, εμποδίζοντάς τις να φτάσουν εκεί που βρίσκονται τα κομμάτια.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν σωστά το παζλ.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Καινούργιου για τη Σπυροπούλου όταν ήταν και οι δύο στον Alpha: «Έκανε ό,τι γούσταρε!» (video)

Μην χάσετε: «Πόλεμος» Λιάγκα-Αρναούτογλου: Οι… φιλοφρονήσεις με «Φιλιππινέζους» και «κότες»!