Το κίνητρο θα “δείξει” τον δολοφόνο της Δώρας, ισχυρίζεται η Ασφάλεια!

Δώρα

Τις μαρτυρίες όλων των ανθρώπων, υπαλλήλων και επισκεπτών, που βρίσκονταν στο νεκροταφείο της Ριζούπολης, το δίωρο από τις 4 μέχρι τις 6 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης «ξεσκονίζουν» οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών προκειμένου να βρουν τη λύση του μυστηρίου στη «σφαγή του κοιμητηρίου». 

Με δεδομένο ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να βγάλει άκρη για τα κίνητρα του δράστη, ρίχνει το βάρος στις μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο χώρο τις μοιραίες ώρες, αναζητώντας τη λεπτομέρεια που θα τους βγάλει από το αδιέξοδο. Σε πρώτη φάση, οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τους εργαζόμενους και αναλύοντας τις δικές τους μαρτυρίες προσπαθούν να εντοπίσουν τους ανθρώπους που εκείνο το μοιραίο δίωρο βρίσκονταν στο νεκροταφείο. Μάλιστα, κλιμάκιο της Ασφάλειας τις ίδιες ώρες -δηλαδή 4-6 το απόγευμα- «σαρώνει» το χώρο σε μια προσπάθεια να εντοπίσει ανθρώπους που συνηθίζουν να επισκέπτονται το νεκροταφείο για να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων.

Μέχρι στιγμής περισσότερα από δέκα άτομα έχουν συνομιλήσει με τους αστυνομικούς οι οποίοι τους απευθύνουν δύο συγκεκριμένες ερωτήσεις: Αν είδαν ή άκουσαν κάτι περίεργο ή παράξενο τις προηγούμενες ημέρες στο Β΄Νεκροταφείο και φυσικά αν τις μοιραίες ώρες εντόπισαν κάποιον άνθρωπο άντρα ή γυναίκα να είναι αναστατωμένος και να φεύγει βιαστικά από το κοιμητήριο της Ριζούπολης.

«Για να βρούμε ποιος έσφαξε τη Δώρα Ζέμπερη πρέπει πρώτα να εντοπίσουμε το κίνητρο ή να έχουμε μια μαρτυρία που να λέει για κάτι ή κάποιον ύποπτο» αναφέρουν από την Ασφάλεια, προσθέτοντας: «Έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο η Δώρα Ζέμπερη να είχε δώσει ραντεβού με τον δολοφόνο της κι ερευνάται η εκδοχή της τυχαίας συνάντησης με κάποιο πρόσωπο που γνώριζε ή του μανιακού που της επιτέθηκε για να τη ληστέψει και την κατακρεούργησε».

Οι κάμερες των γύρω καταστημάτων δεν δείχνουν μέχρι στιγμής κάτι αξιοποιήσιμο, ενώ τα αποτελέσματα DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων θα πάρουν μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό – Χωρίς μετρό αύριο Πέμπτη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με τέτοιες συντάξεις ούτε τα διόδια δεν μπορούμε να πληρώσουμε

ΑΚΟΜΑ: Μακάβριο εύρημα: Έκαναν βόλτα και βρήκαν πτώμα