Nomads: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι αρχηγοί των ομάδων! – Το συγνώμη του Βασιλάκου (video)

Η Εύη Ιωαννίδου αποχώρησε χθες το βράδυ από το Nomads, ωστόσο, πριν φύγει, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ζήτησε να υποδείξει τους τρεις νέους αρχηγούς των ομάδων.

Η παίκτρια επέλεξε για την ομάδα της Ζούγκλας τον Κωνσταντίνο Οροκλό, λέγοντας τα εξής: «Τον επέλεξα για να του δείξω ότι τον πιστεύω, όσο λιγότερο με πίστεψε αυτός που με ψήφισε, αυτός είναι ο λόγος».

Για την ομάδα της Φωτιάς επέλεξε τον Γιώργο Μαυρίδη: «Πιστεύω πολύ στον Γιώργο, τον ξέρω και προσωπικά, είναι ένα άτομο που πιστεύω. Για μένα, όπως βλέπω όλη την ομάδα, πάω εκεί, στον Γιώργο, ότι είναι αρχηγός. Μου αρέσει πολύ, είναι δυνατός, πιστεύω στον εαυτό του και γι’ αυτό έδωσα τη θέση στον Γιώργο».

Για την ομάδα του Ωκεανού, η Εύη επέλεξε τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Τον Νίκο από την πρώτη στιγμή τον ένιωσα δικό μου άνθρωπο, με στήριξε πάρα πολύ, ήρθαμε πολύ κοντά. Είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης που τον πιστεύω, είναι έξυπνος και πολύ γυμνασμένος. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα του είπα ότι θα φτάσει στο τέλος».

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη προς εσένα κυρίως…».

Μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού του Nomads, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε γίνει έξω φρενών με την παραγωγή για τους κανονισμούς. Όπως είχε τονίσει, θεωρούσε άδικο το ότι θα έπρεπε η ομάδα του να ψηφίσει δύο παίκτες προς αποχώρηση, επειδή έκαναν fair play στον τραυματισμό του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Εκείνη την ημέρα, ο παίκτης άνοιξε διάλογο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το συγκεκριμένο θέμα, όπως επίσης και για την ψήφο του στη Νατάσα Καλογρίδη. Χθες, όμως, λίγο πριν το αγώνισμα της αποχώρησης, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον γνωστό παρουσιαστή.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη προς εσένα κυρίως, ήμουν πολύ φορτισμένος από την ήττα γιατί τα είχαμε δώσει όλα. Και χρειάζομαι δύο ώρες τουλάχιστον για να διαχειριστώ την ήττα και μετά είμαι πολύ κουλ. Καταλαβαίνω ότι κι εσύ κάνεις τη δουλειά σου, ήμουν πολύ φορτισμένος, μου το είπαν και τα παιδιά. Συγγνώμη και πάλι.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπαν Παναγιώτης Βασιλάκος και Γρηγόρης Αρναούτογλου…

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που κατέρρευσε η Εύη Ιωαννίδου στους Nomads (video)