Ατάκα από Κικίλια για Σαουδική Αραβία: “Τη Δευτέρα θα έχουμε Black Monday!”

Κικίλιας

«Η υπόθεση δεν σταματάει στη συζήτηση της Δευτέρας», δήλωσε σήμερα ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, θέλοντας να τονίσει ότι θα υπάρξει συνέχεια στο ζήτημα της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

«Τη Δευτέρα δεν τελειώνει αυτή η ιστορία, αν σήμερα είναι Black Friday, τη Δευτέρα θα είναι Black Monday», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας μιλώντας στο ΣΚΑΪ και σημείωσε: «Πρέπει να δώσουν απαντήσεις γιατί έσπευσαν να υπογράψουν άρον-άρον στο αεροδρόμιο της Μίκρας μια συμφωνία με έναν καταδικασμένο λαθρέμπορο από το 2011».

Συνεχίζοντας ο κ. Κικίλιας επισήμανε ότι «οι βουλευτές δεν τρομοκρατούνται… Όποιος επιζητεί την αλήθεια, δεν κρύβεται πίσω από νομολογίες, ούτε πίσω από μια ατμόσφαιρα απειλών». Παράλληλα, αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο είπε ότι το 2014 κράδαινε απόρρητα έγραφα στη Βουλή και έλεγε «δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνετε». Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια η κυβέρνηση τώρα προσπαθεί να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα.

«Τι προσπαθούν να κρύψουν αυτοί οι κύριοι; Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες πωλήσεις; Έχουμε κι άλλα τέτοια προηγούμενα που ήρθαν στη Βουλή εκ των υστέρων», είπε τέλος ο βουλευτής της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκουρλέτης για Καμμένο και Σαουδική Αραβία: «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βόμβα» Φίλη: Να ακυρωθεί η πώληση πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία

ΑΚΟΜΑ: ΝΔ για Καμμένο και Σαουδική Αραβία: «Τι έχετε να κρύψετε και δεν δίνετε πρόσβαση στα έγγραφα;»