Άλλαξαν το κοστούμι – Τι απάντησε η Μαρία Κορινθίου για το σάλο που έγινε με τo μπούστο της (video)

Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου δεν εντυπωσίασε στο ρόλο της “Μαρίνας” που έπαιξε πριν 49 χρόνια η Μάρθα Καραγιάννη μόνο με το ταλέντο της. Η εμφάνιση της σε μία από τις τελευταίες σκηνές του μιούζικαλ προκάλεσε βροχή σχολίων, αφού βγήκε στη σκηνή του “Μπρόντγουεϊ” με σχεδόν όλο το στήθος… έξω!

“Η Μάρθα Καραγιάννη μου είχε πει ότι θα με κριτικάρουν για το κοστούμι”, δήλωσε η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” μετά το σάλο που ξέσπασε. “Αν βλέπουν κάτι προκλητικό είναι δικό τους το πρόβλημα”, υποστηρίζει η ηθοποιός.

Στο πλευρό της στάθηκε και ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργος Βάλαρης, σχολιάζοντας: “Αν η Μαρία Κορινθίου δεν ήταν τόσο ξεχωριστή δεν θα ασχολούνταν μαζί της”.

Το κοστούμι της παράστασης παρόλα αυτά τροποποιήθηκε και η ενδυματολόγος, Έλενα Παπανικολάου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Epsilon. “Η Μαρία Κορινθίου ήξερε ότι θα σχολιαστεί το κοστούμι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τη σχεδόν γυμνή εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στο θέατρο : «Δεν βλέπετε μια περίμετρο;» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεκάθαρος ο Λιάγκας: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο με τη Φαίη»

ΑΚΟΜΑ: Σε τελική φάση η συμφωνία μεταβίβασης του Epsilon