Έκλεβαν ολόκληρο το σαββατοκύριακο βιομηχανία στην Καλαμάτα!

Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργεί η Ασφάλεια Καλαμάτας για να εντοπίσει τους άγνωστους διαρρήκτες που εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις μιας αρτοβιομηχανίας κοντά στην ΒΙ.ΠΕ. της πόλης και, αφού εξουδετέρωσαν τα συστήματα ασφαλείας, «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο.

Η κλοπή έγινε κάποια στιγμή στο χρονικό διάστημα από το απόγευμα του Σαββάτου ως και το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η αρτοβιομηχανία στην περιοχή Ασπρόχωμα δεν λειτουργούσε.

Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να απενεργοποιήσουν το σύστημα συναγερμού, αλλά και το κλειστό κύκλωμα που κατέγραφε τους χώρους με κάμερες. Έτσι, μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό.

Οι εισβολείς δεν πείραξαν κάτι στις εγκαταστάσεις, αλλά πήραν μόνο το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα της εταιρείας, όπως κατέθεσαν οι υπεύθυνοί της στους αστυνομικούς.

Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και γενετικό υλικό, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι οι δράστες φορούσαν γάντια και είχαν πάρει τα μέτρα τους για να μην αφήσουν ίχνη.

Διαβάστε επίσης: Η Επαναστατική Αυτοάμυνα πίσω από την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ – Ταυτοποιήθηκε το όπλο