Ένταση στις Παρεμβάσεις για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Μικρή ένταση επικράτησε στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση με καλάσνικοφ χθές 6/11 το βράδυ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Εκεί βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής ο Λάμπρος Παλαντζάς αναπληρωτής γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αναφέρθηκε στην δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου που κατήγγειλε το “παρακράτος” για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. “Αν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας καταγγέλλει το “παρακράτος” τότε οι πολίτες ποιόν θα εμπιστευθούν;” αναρωτήθηκε ο κ. Παλαντζάς.

Εκεί πήρε τον λόγο ο Νίκος Σκορίνης μέλος εκτελεστικού συμβουλίου πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι το “παρακράτος” έχει βαθιές ρίζες και έρχεται από πολύ παλιά και ότι η αριστερά το έχει βιώσει στο πετσί της το “παρακράτος”.

Παρέμβαση έκανε εκεί ο Γιώργος Γεωργαντάς βουλευτής της ΝΔ στο Κιλκίς, λέγοντας ότι τα επιχειρήματα του κ. Σκορίνη είναι έωλα και όχι σοβαρά ενώ τον ρώτησε γιατί δεν πάει στα Εξάρχεια, και κάπου “εκεί άναψαν για λίγο τα αίματα”, με τον κ. Κορίνη να απαντά ότι ο κ. Φλαμπουράρης μένει στα Εξάρχεια και έχει δεχθεί επιθέσεις, αλλά δεν φεύγει.

Κάπου εκεί επενέβη ο Άκης Παυλόπουλος και ηρέμησαν τα πνεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΣΟΚ: «Ευτύχημα που δεν έχουμε ακόμα θρηνήσει ζωές»

Οργή από Γεννηματά: Τα Εξάρχεια είναι άβατο με την ανοχή της Κυβέρνησης

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ κατά των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια

ΣΥΡΙΖΑ στις Παρεμβάσεις: Η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αποσκοπούσε στον φόβο