Ένταση στις Παρεμβάσεις για τον νόμο Παρασκευόπουλου και την δολοφονία της εφοριακού

Με τον “καλημέρα” επικράτησε ένταση στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν κατά την προσαγωγή του δολοφόνου της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο δικαστήριο και του νόμου Παρασκευόπουλου.

Όλα ξεκίνησαν από την αναφορά του σχολιαστή της εκπομπής Γιάννη Λοβέρδου που τόνισε ότι το κοινό στοιχείο με τις υποθέσεις της δολοφονίας της Ζέμπερη, της δολοφονίας του Ζαφειρόπουλου και της επίθεσης με σίδερο στην ηλικιωμένη στην Κυψέλη, ήταν ότι όλοι οι δράστες είχαν βγει με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Εκεί πήρε τον λόγο η Βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία ανέφερε ότι οι αποφυλακίσεις έγιναν με νόμο του 1996.

Εκείνη την στιγμή στην συζήτηση μπήκε και η Ιωάννα Γκελεστάθη, στέλεχος της ΝΔ, η οποία ανέγνωσε από το κινητό της ένα μήνυμα που της είχε έρθει από πολίτη που έλεγε ότι “είναι σπέκουλα η δολοφονία Ζαφειρόπουλου από Αλβανούς, είναι σπέκουλα η επίθεση με σίδερο από Γεωργιανούς σε ηλικιωμένη στην Κυψέλη, είναι σπέκουλα η δολοφονία ηλικιωμένου από Νιγηριανό στην Δράμα”, και επίσης ανέφερε ότι ο νόμος Παρασκεύπουλος παρατάθηκε με τον νόμο Κοντονή.

Τόνισε επίσης ότι με τον νόμο, χωρίς να υπάρχει κάποιος κρίση κάποιων δικαστών και κάθετα, μόλις περάσει ένας ορισμένος χρόνος τότε κατηγορούμενοι για βαριά κακουργήματα βγαίνουν και υποτροπιάζουν.

Εκεί επανήλθε η κ. Τελιγιορίδου η οποία είπε ότι και βέβαια είναι σπέκουλα, και τόνισε ότι και παλαιότερα γινόντουσαν εγκλήματα και δεν εμφανίστηκε τώρα.

Κάπου εκεί επενέβη ο Άκης Παυλόπουλος και ηρέμησαν τα πνεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκ! Ο δολοφόνος της Δώρας είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου

Το μαινόμενο πλήθος έσπασε τον αστυνομικό κλοιό και ξυλοκόπησε το δολοφόνο της Δώρας (pics)