Βραζιλία: Αυτά είναι τα καλύτερα οπίσθια στον πλανήτη – Δείτε τη βασίλισσα των «MissBumBum» (pics)

Η 28χρονη με τα ωραιότερα οπίσθια Βραζιλιάνα, Ρόζι Ολιβέιρα κατάφερε να «μαγέψει» τους κριτές και να διακριθεί σε έναν «σκληρό» διαγωνισμό στη χώρα της σάμπα

Ο  διαγωνισμός «MissBumBum» που διεξάγεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία και θεωρείται το ύπατο αξίωμα για τους ομορφότερους γλουτούς, την έκανε περήφανη.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild,στον φετινό διαγωνισμό καλλίγραμμες μοντέλες λικνίστηκαν στην πασαρέλα φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι. Όταν όμως η Ρόζι ανέβηκε στην πασαρέλα κι άρχισε να δείχνει στο κοινό το φλογερό της ταμπεραμέντο, τότε κατάφερε να «μαγέψει» τους κριτές.

Μία μόνο ήταν η προϋπόθεση για τη συμμετοχή των διαγωνιζομένων, όπως επισημαίνει η μεγαλύτερη  εφημερίδα της Γερμανίας. H περιφέρεια των γλουτών τους να μην ξεπερνά τα 106 εκατοστά. Ευτυχώς, η περιφέρεια των γλουτών της Ρόζι αγγίζει τα 100 εκατοστά.

Όταν άκουσε από την κριτική επιτροπή ότι ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού,το μοντέλο από το Σάο Πάολο δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το όνειρό της έγινε πραγματικότητα.

Η Ρόζι ξεχώρισε από τις συνολικά 100 διαγωνιζόμενες. Είκοσι επτά υποψήφιες επιλέχθηκαν για την δεύτερη φάση και στη συνέχεια, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, αναδείχθηκε η «MissbumΒum 2017».

Λοιπές διαγωνιζόμενες

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε από το Nomads η Νατάσα Καλογρίδη – Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού (video)