Δεν γίνονται αυτά! Στο 95′ έκλεψε την νίκη από τον ΠΑΟ η ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ με γκόλ του Μολέδο από το δέκατο λεπτό του αγώνος, αλλά οι κιτρινόμαυροι στο 95′ και στην τελευταία φάση του αγώνα ισοφάρισαν με γκολ του Λιβάγια.

Ύστερα από ένα κακό παιχνίδι, αλλά γεμάτο νεύρα, στη Λεωφόρο Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 και έβγαλαν… κερδισμένο της αγωνιστικής τον Ολυμπιακό.

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Πράσινους, αφού μόλις στο 10′ ο Μολέντο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χίλιεμαρκ, σε μια φάση όπου ορισμένοι παίκτες της Ένωσης σταμάτησαν από ένα… άκρυο σφύριγμα.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, ωστόσο εκτός από μία φάση με τον Γαλανόπουλο δεν απείλησαν περαιτέρω το “τριφύλλι”, που στο δεύτερο ανέβασε την απόδοσή του, χωρίς να κάνει κάτι τρομερό.

Ο Λιβάγια έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 63΄, ο Μολίνς αστόχησε από θέση βολής στο 80′ και ο πρώτος κατάφερε να… γλιτώσει την ΑΕΚ, αφού στην εκπνοή του αγώνα (95′) ισοφάρισε, δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:
Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέδο (37′ Κουτρουμπής), Κολοβέτσιος, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ (67′ Άλτμαν), Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς (92′ Ρέις)

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης (71′ Γιακουμάκης), Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (65′ Αϊντάρεβιτς), Μπακασέτας, Κλωναρίδης (54′ Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια