Δημήτρης Καμμένος: “Δημιουργούμε διπλωματικό πρόβλημα με την άδεια του Κουφοντίνα”

Καμμένος

Κριτική για την άδεια στον καταδικασμένο για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα άσκησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, προειδοποιώντας για διπλωματικό πρόβλημα με την κίνηση αυτή.

«Αν εμείς προσβάλουμε τα θύματα μιας χώρας κάποια στιγμή θα προσβάλουν και τα δικά μας» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε «δημιουργούμε και άλλο διπλωματικό πρόβλημα με την άδεια αυτή».

«Ήταν κατάσταση να βλέπουμε το Ρουβίκωνα να βγάζει διθύραμβο για τον Κουφοντίνα;» αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και συμπλήρωσε: «όταν λέμε να κάνεις ακτιβισμό να κάνεις αυτό, όταν ο ακτιβιστής λέει ότι ο δολοφόνος είναι ο καλύτερος άνθρωπος και σέβομαι τους αγώνες του τότε δεν είσαι ακτιβιστική ομάδα».

Κληθείς να τοποθετηθεί για το θέμα με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι είναι μια υπόθεση που «ενοχλεί πολιτικά» και τόνισε ότι «πρέπει να ξεκαθαριστεί η υπόθεση με το μεσάζοντα».

Εξέφρασε, δε, την ανησυχία του «μήπως υπάρξει διπλωματικό επεισόδιο την ώρα που αναζητούμε έσοδα» και κατέληξε για το θέμα «πιστεύω ότι θα τη βρει την άκρη ο Πάνος (σ.σ. Καμμένος)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραγκούνης στις Παρεμβάσεις: Πήραν από τον κόσμο 14 δισ. και δίνουν πίσω 1,4 εκατ. ευρώ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας: Φέτος μοιράζουμε κοινωνικό μέρισμα 1,4 δισ. ευρώ – Πως θα διανεμηθεί

ΑΚΟΜΑ: Έτοιμα τα γραφεία του «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» – Πατούλης: «Ξεκινάμε…»