Εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ: Το τρομοκρατικό χτύπημα είχε ως στόχο να χυθεί αίμα

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Σπύρος Καρανικόλας αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου για την ένοπλη επίθεση κατά των γραφείων του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κ. Καρανικόλας τόνισε ιδιαίτερα ότι “αυτό το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα είχε ένα και μοναδικό στόχο, να κυλίσει αίμα. Το ότι δεν θρηνούμε θύματα είναι θαύμα” Ανάφερε επίσης ότι έγινε γύρω στις 20:00 το βράδυ σε έναν κεντρικό δρόμο με πολλά καταστήματα και γεμάτο κόσμο, ενώ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ βρισκόντουσαν τουλάχιστον 30 άτομα που εργαζόντουσαν εκεί.

Επίσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Τόσκα αλλά και κατά του πρωθυπουργού λέγοντας τους ανύπαρκτους. “Ή η Ελληνική αστυνομία είναι ανίκανη ή δεν τους δίνουν πολιτική εντολή να δράσουν”, είπε ο κ. Καρανικόλας προσθέτοντας ότι “από τις πληροφορίες που έχουμε από τους αστυνομικούς το δεύτερο συμβαίνει”.

Ανέφερε επίσης ότι το να ζητάμε την παραίτηση του κ. Τόσκα είναι μη ήσσονος σημασίας αφού ο κ. Τόσκας είναι ανύπαρκτος, το ίδιο και ο κ. Τσίπρας που τον καλύπτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γάζωσαν με καλάσνικοφ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια

Αποτρόπαια κτηνωδία! Πολτοποίησαν κουταβάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια (σκληρές εικόνες & video)