Εντοπίστηκε το κινητό της Δώρας Ζέμπερη στην Ομόνοια – Που οδηγεί αυτό το στοιχείο τις έρευνες

Δώρα

Ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα φέρνει το νέο στοιχείο που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” το κινητό της άτυχης εφοριακού εξέπεμπε σήμα αρκετές ώρες μετά την άγρια δολοφονία της.

Μάλιστα μετά από έρευνες των αστυνομικών το σήμα εντοπίστηκε στην περιοχή της οδού Μενάνδρου, μια περιοχή που… λέει πολλά στους αστυνομικούς.

Όλα δείχνουν… ληστεία
Σε αυτή την περιοχή γίνεται μεγάλη διακίνηση κλοπιμαίων. Κλεπταποδόχοι αγοράζουν κλεμμένα αντικείμενα από κλέφτες και ληστές, όπως κινητά από μικροκλοπές σε καθημερινή βάση.

Έτσι πλέον όλα δείχνουν ότι η άτυχη 32χρονη έπεσε θύμα ληστή, ο οποίος μάλιστα δεν είχε την ικανότητα να σκεφτεί πως πρέπει να απενεργοποιήσει το κινητό για να μην δώσει ίχνη για τις κινήσεις του.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, τώρα οι αστυνομικοί προσανατολίζουν την έρευνα σε άτομα τα οποία έχουν φάκελο για παρόμοιες επιθέσεις κατά το παρελθόν, “χτενίζοντας’ ταυτόχρονα την περιοχή στα πέριξ της Ομόνοιας για τον εντοπισμό και του ατόμου που την ημέρα της δολοφονίας ή την επόμενη αγόρασε από τον δράστη το κινητό.

Φαίνεται ότι αυτή η εξέλιξη έχει φέρει τους αστυνομικούς πολύ κοντά στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας στο Β’ Νεκροταφείο.

Οι 14 μαχαιριές
Ενώ οι αστυνομικοί έχουν στρέψει τις έρευνες στις βάσεις δεδομένων με σεσημασμένους κακοποιούς τόσο στο επίπεδο των επιθέσεων όσο και στο επίπεδο της ληστείας, πάντα μένει ανοιχτό το ερώτημα για τον τρόπο της επίθεσης.

Το γεγονός ότι ο δράστης χτύπησε την άτυχη 32χτονη 14 φορές με το μαχαίρι προβληματίζει. Έτσι μένει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο το κίνητρο να ήταν άλλο, ενώ δεν αποκλείεται και το γεγονός η άτυχη εφοριακός να δέχθηκε σεξουαλική επίθεση η οποία κατέληξε στη δολοφονία, με τον δράστη να αρπάζει και τα προσωπικά της αντικείμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μίλησε» το DNA του 29χρονου για τα τρομοδέματα – Δείτε τις γιάφκες που χρησιμοποιούσε (pics & video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνέλαβαν τον εκτελεστή του Ζαφειρόπουλου; Η Αστυνομία πιστεύει πως αυτός πάτησε τη σκανδάλη – Ανθρωποκυνηγητό για άλλους δύο Αλβανούς

ΑΚΟΜΑ: Δήλωση ηγετικού τύπου από τη Ρούπα – Αποστάσεις από τον 29χρονο: «Ο Επαναστατικός Αγώνας δεν συνεργάζεται!»