Επαναστατική Αυτοάμυνα: Εμείς επιτεθήκαμε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Με ένα μακροσκελές κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οργάνωση “Επαναστατική Αυτοάμυνα” ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση της 6ης Νοεμβρίου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βαλλιστικές είχαν ήδη δείξει την συγκεκριμένη οργάνωση για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Στην μακροσκελή 6.000 λέξεων ανακοίνωση της, η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ανέφερε ότι έκανε μία δοκιμαστική επίθεση εναντίον των ΜΑΤ και στην συνέχεια επιτέθηκε στα γραφεία. «Με τη πρώτη και τη τρίτη ένοπλη παρέμβασή μας, δράσαμε δυο φορές δίπλα στα καθάρματα των ΜΑΤ, δηλώνοντας ότι το κοινωνικό κίνημα πρέπει να μην τους φοβάται κι ότι σύντομα θα ερχόταν η ώρα τους.

Στις 10 Γενάρη 2017 κάναμε μια πρώτη προειδοποιητική επαφή, ρίχνοντας μια βολή στη κλούβα που σταθμεύει μπροστά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και άλλες δυο δίπλα σ’έναν σκοπό. Στις 6 Νοέμβρη επιτεθήκαμε πάλι σε αυτά τα καθάρματα».

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Στην ίδια ανακοίνωση τα μέλη της οργάνωσης επιτέθηκαν και στην κυβέρνηση κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ενώ είχε υποσχεθεί να καταργήσει τη ρίψη χημικών τελικά δεν πραγματοποίησε ποτέ αυτή την «δέσμευση».

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ – Φώφη Γενννηματά

Ντροπή να μιλούν για προβοκάτσια! «Ο ΣΥΡΙΖΑ πριν αναλάβει τη κυβερνητική διαχείριση, όπως και το ΠΑΣΟΚ πριν τη διακυβέρνηση Γιωργάκη Παπανδρέου, δια στόματος Χρυσοχωΐδη, τόνιζαν από τις προγραμματικές διακηρύξεις τους τη κατάργηση των χημικών όπλων. Φυσικά, κανένας κρατιστής δεν θα πραγματοποιούσε ποτέ αυτή τη «δέσμευση»», λένε στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οργή από Γεννηματά: Τα Εξάρχεια είναι άβατο με την ανοχή της Κυβέρνησης

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ κατά των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια

ΣΥΡΙΖΑ στις Παρεμβάσεις: Η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αποσκοπούσε στον φόβο