Θλίψη στην Κρήτη για τον πατέρα που «έφυγε» από τσιμπήματα σφηκών-vid

Θλίψη και πόνος στον Προφήτη Ηλία του νομού Ηρακλείου τις τελευταίες ώρες, από τον ξαφνικό θάνατο του 30χρονου Αντώνη μετά από τσίμπημα σφηκών.

Ο Αντώνης Χαρακιανάκης, πατέρας δύο παιδιών, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου, έχοντας υποστεί αλλεργικό σοκ και αφού ακολούθησε διπλή ανακοπή με διαφορά ελάχιστων λεπτών.

Νωρίτερα ο ίδιος σύμφωνα με τις πληροφορίες βρισκόταν σε αγροτική τοποθεσία με συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα.

Όταν αισθάνθηκε το τσίμπημα, έχοντας μαζί του το κατάλληλο σκεύασμα σε ενέσιμη μορφή, πρόλαβε και έκανε χρήση της σύριγγας με την αδρεναλίνη, ωστόσο όπως αποδείχτηκε τελικά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να τον κρατήσει στη ζωή.

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι δικοί του άνθρωποι, τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο ειδοποιώντας άμεσα και το ΕΚΑΒ προκειμένου οι διασώστες να σπεύσουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες καθώς από τα λεγόμενα των δικών του, ο 30χρονος είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Και ενώ ο νεαρός άνδρας από τον Προφήτη Ηλία με ιδιωτικό όχημα, μεταφερόταν στο εφημερεύον νοσοκομείο,στο ύψος του Αγίου Ιωάννη του Χωστού, στην είσοδο της πόλης – εκεί όπου του δόθηκαν και οι πρώτες βοήθειες – παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες μαζί με την διευθύντρια και συντονίστρια του ΕΚΑΒ, κ. Μ. Ζεάκη, έδωσαν πραγματική μάχη με το χρόνο για να επαναφέρουν το νεαρό άνδρα, με τη μέθοδο της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), καταφέρνοντας μάλιστα να ανακτήσουν παλμό.

Ξεκίνησαν τάχιστα για το νοσοκομείο ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο πριν περάσουν την πύλη, υπέστη και δεύτερη ανακοπή που τελικά στάθηκε μοιραία για τη ζωή του .

Η μάχη των γιατρών πάντως δεν είχε ακόμη τελειώσει. Ακόμη και στην αίθουσα των ΤΕΠ, όπου και είχαν σπεύσει έντρομοι συγγενείς του 30χρονου, οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν , δίχως όμως τελικά θετική έκβαση.

Ο άτυχος άνδρας είχε «σβήσει» με απόλυτα τραγικό τρόπο, αφήνοντας δύο παιδιά ορφανά και βυθίζοντας στο πένθος τη γυναίκα του, την οικογένεια αλλά και τους δικούς του ανθρώπους.

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από τη νεκροψία νεκροτομή στη σορό του 30χρονου πατέρα με τη νεκρώσιμη ακολουθία να τελείται πιθανότατα αύριο.

Πηγή: neakriti.gr