Καταγγελία σοκ: Στρατοδικείο σε Αρχιλοχία γιατί αρνήθηκε να δουλέψει σε κέντρο μεταναστών (Βίντεο)

Ένα περίεργο συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες με την υπόθεση του Αρχιλοχία Ευαγγέλου Φώτη (ΥΠ), ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία του ιδίου οδηγείτε στο  στρατοδικείο, επειδή αρνήθηκε να εργαστεί σε κέντρο υποδοχής μεταναστών.

Με μήνυμα του που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ο Αρχιλοχίας κάνει γνωστούς του λόγους που αρνήθηκε να εργαστεί στο κέντρο μεταναστών, εξηγεί πως σχηματίστηκε η δικογραφία εναντίον του και καταγγέλλει τους κυβερνώντες για δωσιλογισμό.

«Να γιατί αρνούμαι να “δουλέψω” στα Hotspot».

«Αρνήθηκα να εκτελέσω υπηρεσία στα hotspot «Alexyl Derveni», Δερβενίου Θεσσαλονίκης. Έφεραν στρατονομία να με συλλάβει στις 4 Ιουλίου 2017, δεν με συνέλαβε γιατί δεν είχαν ένταλμα, απλά με συνόδευαν όλη την ημέρα. Ήρθε μετά από 5 ημέρες ο Α/ΓΕΣ με ελικόπτερο και ζήτησε να μου μιλήσει προσωπικά. Σχηματίστηκε δικογραφία και με περνάν στρατοδικείο και πειθαρχικό, 30 Νοεμβρίου και 16 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Σκοπεύω να το δημοσιοποιήσω με κάθε τρόπο. Στην αναφορά μου γράφω ότι «δεν ορίζονται από πουθενά τα καθήκοντά μου, αντιτίθεμαι στους προδοτικούς και αδέξιους χειρισμούς της δωσιλογικής αυτής κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί τις δομές φιλοξενίας ως κέντρα κράτησης και προάγει το δουλεμπόριο, στο οποίο πρωτοστατεί η Τουρκία.

Η Τουρκία χρησιμοποιεί μεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο εναντίον των Ελλήνων. Δεν γίνεται καμία διαπίστευση, αν οι άνθρωποι αυτοί είναι των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας ή τζιχαντιστές. Εάν είναι και δημιουργήσουν τρομοκρατικά επεισόδια το ότι περιθάλπονται από τον ελληνικό στρατό επισύρει ποινικές ευθύνες.

Η όλη αυτή κατάσταση αποδυναμώνει τις Μονάδες του Ελληνικού Στρατού».

Α/λχίας (ΥΠ) Ευάγγελος Φώτης

Ο κ. Φώτης φιλοξενήθηκε επίσης στην εκπομπή “Εστιάζοντας στην Επικαιρότητα” στην τηλεόραση του “Δίον”, όπου εξήγησε λεπτομερώς το συμβάν. Δείτε ένα μέρος της εκπομπής παρακάτω:

Να σημειώσουμε ότι το περιστατικό έχει λάβει διαστάσεις στα κοινωνικά δίκτυα με πολλούς χρήστες να επιδοκιμάζουν την στάση του Αρχιλοχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο – Ο Μουζάλας παραδέχτηκε ότι θα αποικίσει όλη την ενδοχώρα με μετανάστες!

Το έκρυβαν – Μόνο το Σεπτέμβριο έφτασαν σχεδόν 4.000 μετανάστες στο Βόρειο Αιγαίο

Φυγάδευσαν την υπουργό μετανάστευσης της Δανίας από οργισμένους μετανάστες (vid)